Gigabyte MA78GM-S2H, høy temperatur

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer CBR sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    42
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Gigabyte MA78GM-S2H, høy temperatur

    Hei.
    Jeg har et Gigabyte MA78GM-S2H (ATI Radeon HD3200 intregert HDMI).
    CPU: AMD Phenom 8750.
    OS: Testet på Vista 32 og Windows 7 64.
    Drivere: Catalyst 9.2

    Indikasjoner på høy temperatur:
    1) Jeg kjenner meget stor forskjell på luftstrømmen som kommer ut av kabinettet sammenlignet med et identisk oppsett med Intel E6750 CPU/G35 hovedkort.
    2) CPU vifta går etter kort tid opp på 5000 rpm selv om CPU temp ligger på 41 grader.
    3) Speedfan rapporterer at en av sensorene i systemet har over 90 grader.
    4) Systemet er ustabilt.

    En kompis mener dette må være den integrerte grafikkbrikken på HK.
    Vi åpnet kabinettet og den største kjøleribben på HK holder anslagsvis 50-60 grader på overflaten. Den minste kjøleren er bare "lunken"

    Noen som har vært borte i lignende?
    Kan dette være grunnlag for retur av kortet?

    Vedlegg: Skjermdump fra Speedfan

  2. #2
    Intermediate Okay sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei!
    Har bestillt et demokort av det der selv (ikke fått det enda).

    Sjekk hvilken revisjon du har av kortet (merket rev X.X på selve kortet.
    1.0 hadde for dårlig chipsett kjøling.

  3. #3
    Newcomer CBR sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    42
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Okay
    Hei!
    Har bestillt et demokort av det der selv (ikke fått det enda).

    Sjekk hvilken revisjon du har av kortet (merket rev X.X på selve kortet.
    1.0 hadde for dårlig chipsett kjøling.
    Har 1.0
    Har du noen link til problemer med kjøling på 1.0?

  4. #4
    Intermediate Okay sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Googlet det frem en gang, men tok ikke vare på det.

    Du må nok vurdere å bytte chipsett kjøler, evt prøve å bytte goop-en (kjølepastaen).

    Lenge siden du kjøpte det?

  5. #5
    Newcomer CBR sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    42
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Okay
    Googlet det frem en gang, men tok ikke vare på det.

    Du må nok vurdere å bytte chipsett kjøler, evt prøve å bytte goop-en (kjølepastaen).

    Lenge siden du kjøpte det?
    Like før Jul

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •