Jøss... Antec Fusion var kilden til 2 års fustrasjon !!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    11
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Jøss... Antec Fusion var kilden til 2 års fustrasjon !!

    Dette gjelder selvfølgelig alle HTPC entusiasters kjepphest, nemlig å få til stabil suspend / resume (hvilemodus) slik at TV kortet kan ta opp program og returnere til hvilemodus..

    Etter 2 år
    3 hovedkort
    2 forskjellige tv kort
    3 forskjellig slags minne
    2 forskjellige Intel 775 CPU'er
    Div disker
    Div USB fjernkontroller
    3 operativsystemer (XP, Vista, Windows 7)

    Har jeg endelig funnet synderen til hvorfor dette aldri har fungert særlig bra hos meg (dog av og til) :

    Interkablene i Antec Fusion for pluggene foran på kabinettet (USB, lyd, Firewire) er SÅ dårlige (evt. med en form for kortslutning) at de har fått hele hovedkortet til å bli ustabilt.

    Etter at jeg koblet disse helt fra, har ikke suspend/resume feilet een eneste gang !!

    et test-tips for andre som har og sliter med samme


    dr. dude

  2. #2
    Intermediate JKJK sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    533
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sært.
    Men sikker på det ikke er et strømforsyningsproblem som oppstår pga. dette?
    Stua:
    Dynaudio C2. Hegel H300. Hegel HD25. Elac 2030.
    Nordost Red Dawn MKII. Nordost Blue Heaven.

    Bil:
    Front: Gladen Aerospace 165.2 m/ekstra midbasser.
    Bak: Focal 130VR.
    Sub: Gladen SQX 15
    Mosconi DSP 6to8 lydprosessor.
    Mosconi AS200.4, Zero 3 og Zero 1 amper.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    11
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    jeg har lenge hatt mistanke om strøforsyningen, men disse pluggene på fronten trekker vel ikke noe strøm av betydning.
    er det "et kjent problem" at antec sin strømforsyning kan være noe svak ?
    jeg vurderer å bytte den

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •