Mediaportal Lyd Animal planet

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2009
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Mediaportal Lyd Animal planet

    Halla
    Jeg har problem med å få lyd ut av animal planet, alle de andre kanalene funke bere toppers.
    Har prøvd stortsett nesten alt av codecer og andre løsninger.

    Kjøre den siste mediaportal rc1
    Windows vista
    hovedkort x38 asus P5E3 Deluxe/WiFi-AP@n
    intel core 2 quad cpu q660 @ 2.40GHz
    skjermkort nivida geforce 8800gt
    tvkort Digital Everywhere DVB-S/S2 med conac cam

    Har ikke snøring på ka det kan det æ gjør feil men ett eller ana e det

  2. #2
    Newcomer ronilse sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    52
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei,
    Velkjent problem og løses ved å bruke ffdshow tryouts, du må i ffdshow audio configuration -> codecs, forandre MP1, MP2 til mp3lib (save -> lukk) og start opp MP Configuration -> Television & forandre audio codecs til ffdshow, så skal det fungere bra.

    Roy

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2009
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Toppers det funka.
    Takk ska du ha Roy

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •