Intern Aopen Blu-Ray drev problemer

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    13
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Intern Aopen Blu-Ray drev problemer

    Får ikke et Aopen blu-ray drev til å funke. Windows kjenner den bare igjen som et cd-rom drev. Finner heller ikke noen andre drivere heller. Ikke noe som skjer om jeg setter i BD-disker eller cd disker. koblet med sata...

    Kjører røkla på

    MSI K9A2 Platinum
    AMD Phenom 9850
    Asus Radeon HD 4850 512MB "TOP" GDDR3,
    PCI-Express 2.0, 2xDVI/HDMI/HDCP
    Corsair Dominator TWIN2X8500C5DF 4096MB
    Microsoft Windows Vista Prem Engelsk 64

    Noen som har hatt noen lignende problemer?

  2. #2
    Active
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    315
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Den høres defekt ut.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    31
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Skjekka om "master" og "slave" er koblet riktig?

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    783
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Klarer du å starte en Linux Live-plate, f.eks. Ubuntu Live, fra denne optiske enheten?

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    13
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har nå sendt drevet tilbake Ps.no etter prat med kundebehandler. De trodde og den var defekt. Vil ikke spille værken cd dvd eller Bd. Så får vi se. Er vel ikke no master eller slave på Sata tror jeg, kun på Ide. Takk for tips. Er sulten på no High-def :-D

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    13
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Defekt

    Spiller på plass etter to dager hos Ps.no Funker knall nå:-)

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •