Får ikke lyd over HDMI

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    268
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Får ikke lyd over HDMI

    Hei htpc-gurus!

    Har nettopp kjøpt meg en Acer Aspire 5920G som har bl.a. Blu-ray spiller og HDMI utgang. Så jeg tenkte denne kunne benyttes som Blu-ray spiller inntil jeg kjøpte en dedikert spiller til formålet.
    Jeg har tilknyttet en Pioneer PDP-506 FDE over HDMI, men jeg får ikke lyd på TV'en...? Bruker Windows Media Player eller den avspilleren som er med i Acer-pakken, begge med samme resultat.
    Jeg vet kabel og TV fungerer fordi jeg bruker samme kabel fra dvd-spilleren.
    Jeg får lyd i høyttalerne på PC'en, men det blir liksom ikke den helt store opplevelsen, for å si det mildt.
    Har ikke forsterker med hdmi.
    Forslag mottas med takk?

  2. #2
    Active
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    329
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du må sjekke om du har valgt å sende lyden over hdmi.

    startmeny->kontrollpanel->lyd. her velger du hdmi som standard

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    268
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ah, det var ikke værre nei. Får skylde på aldern, den burde jeg funnet ut av selv. Takk for tipset!

  4. #4
    Active
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    329
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bare hyggelig å kunne hjelpe. Har hatt samme problem selv

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •