Utrolig dårlig bilde med HDMI

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 8 av 8
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2007
    Poster
    69
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Utrolig dårlig bilde med HDMI

    Jeg kjører PC -> TV med HDMI kabel. Har et 9500 GT OC skjermkort med HDMI ut.

    Jeg kjører i dualmode, som funker fint...
    Og signalet er nå på 720p... Er ikke full HD TV.

    Problemet er at bildet på filmer\serier som jeg bruker TV'en til blir så utrolig dårlig i forhold til hva det ble med DVI -> VGA kabel som jeg brukte i clonemode før ? (annet skjermkort)

    Hva gjør dette ? Noe jeg kan gjøre ?

    Har nyeste ForceWare fra nVidia visst det har noe å si...

    Er en del flimring og mye rød-farge (som jeg kan stille seff, men likevel), og ser ut som det er store pixler på skjermen, uklart altså..

  2. #2
    Newcomer Frankeey sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2007
    Poster
    47
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    kjører du clone?

    hei.

    kjører du samme bilde på begge skjermene?

    når jeg brukte pc med hdmi kjørte jeg kun dualview.
    dette gikk helt fint selv med mitt 7800gt kort.

    sjekk drivere? (nyeste)
    hvilken hdmi kabel?
    hvilken innstillinger er pc justert til. i forhold til skjermen du kjører hdmi til?

    sjekk dette først.
    så er det lettere og finne fram til årsak

    Mvh Frank

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2007
    Poster
    69
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei,

    Jeg kjører i dualview, siden jeg ikke får til cloneview (skjermen blir for stor på TV).
    Jeg bruker forøvrig HDMI port 2 på TV'en... På port 1 står det "HDMI\DVI-I" på ?

    Har nyeste drivere fra nvidia.
    HDMI kabelen er en jeg kjøpte på Elkjøp (5 m), den er sikkert ikke den beste på markedet, men kostet 399, husker ikke navnet..

    PC'en har en oppløsning på 1280*1024..TV'en har 1280*720.. Er lagt inn i "Custom Resolution" i kontrollpanelet til nvidia...

    Skjønner ikke helt hva som skjer... Og det er MEGET irriterende :|

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2007
    Poster
    69
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hm, virker som det er DivX/XviD som jeg sliter med, vanlig DVD går greit i 1080i 24Hz oppløsning...

    Merkelig..

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    11
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    har TV'en din 1:1 pixel mapping ?
    Om ikke, kan problemet skyldes dette

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2007
    Poster
    69
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av dr.dude
    har TV'en din 1:1 pixel mapping ?
    Om ikke, kan problemet skyldes dette
    Har 1:1 pixelmapping over VGA porten i såfall, men hvorfor fungerer DVD spillt på PC'en suverent og ikke avi filmer ?

    Det er faktisk dårlig kvalitet på PC skjermen og, ikke bare på TV'en... HM..
    Når jeg snurrer filmen i gang kommer det opp noe "Asus Splendid" eller lignende ?

  7. #7
    Active
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    329
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    forsøk å slå av/av-installer asus splendid. jeg synes fargene ble rare med programmet aktivert.

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2007
    Poster
    69
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Stian216
    forsøk å slå av/av-installer asus splendid. jeg synes fargene ble rare med programmet aktivert.
    Såg faktisk bedre ut...

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •