Acer Aspire L5100. 1080/720p Lyd ute av sync

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 10 av 10
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    33
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Acer Aspire L5100. 1080/720p Lyd ute av sync

    Jeg sliter litt med min mediapc med og få lyden til og ver i sync mot film.

    Bruker CoreAV codec som skal ver den raskeste men lure litt på hvilken codec som er best til lyd.

    Hver MKV fil jeg spiller av så er lyden ute av sync.

    Noen som har en løsning på dette, har hørt at CPU er litt for svak i den til at den kan kjøre det fint.

  2. #2
    Intermediate HansMarius sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    1,210
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har denne maskinen selv (den lavest spec'ede) og jeg har aldri lipsyncproblemer med avspilling av .mkv

    Bruker selv CoreAVC, noe som er overlegent mye bedre enn f.eks ffdshow.

    Har du siste drivere til skjermkort fra ATI?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    33
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av HansMarius
    Jeg har denne maskinen selv (den lavest spec'ede) og jeg har aldri lipsyncproblemer med avspilling av .mkv

    Bruker selv CoreAVC, noe som er overlegent mye bedre enn f.eks ffdshow.

    Har du siste drivere til skjermkort fra ATI?
    Ja tror bruker di nyeste driverene.

    Men problemet kommer ser jeg når jeg bruker usb lydkortet og optisk ut fra det og in i forsterker.

    Kjører lyden via HDMI kabelen nå, og bilde via DVI kabel med VGA adapter på.

    Ser den sliter med 1080p matriell, at det lagger litt så tror det er litt for tungt for maskinen.

    Ellers får jeg ikke surround heller til og virke.

    Litt mye småproblemer har jeg

  4. #4
    Intermediate HansMarius sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    1,210
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvorfor i all verden bruker du ikke optisk ut fra selve pc'en da?

    Når det gjelder surrouond - har du lastet ned skikkelige drivere til lydkortet? Har du installert AC3filter?

    Min maskin serverer meg plettfri 1080p og DTS/DD via HDMI og optisk ut...

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    33
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av HansMarius
    Hvorfor i all verden bruker du ikke optisk ut fra selve pc'en da?

    Når det gjelder surrouond - har du lastet ned skikkelige drivere til lydkortet? Har du installert AC3filter?

    Min maskin serverer meg plettfri 1080p og DTS/DD via HDMI og optisk ut...
    Skal teste og prøve optiske fra pc´n igjen og in i forsterkeren utenom og gå via HDMI.

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    33
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har kjørt via HDMI og via Optisk ut, og det kommer ikke 5.1 ut.

    Har ogå lastet ned noe testfiler som tester alle lydkanalene og di bak blir ikke registrert så jeg får ikke 5.1 lyd.

    Har du en spesiell ac3 filter codec du bruker som jeg kan prøve ?

    I windows kan jeg heller ikke velge 5.1 høytalere som når jeg bruker HDMI og optisk, vet ikek om dette har noe invirkning eller om det er forsterkeren som skal ta seg av det da.

  7. #7
    Intermediate HansMarius sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    1,210
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det har ingenting å si så lenge du har installert AC3FILTER (codec for å plukke opp AC3/DTS strømmen i en .mkv konteiner).

    Oppsettet mitt er som følger (maskinvaren er uforandret):
    - Windows Vista Ultimate
    - Halii Media Splitter
    - CoreAVC
    - AC3filter

    Den sender da bitstream av DD eller DTS ut av optisk utgang.

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    33
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan virke som det er forsterkeren som tuller litt.

    Når jeg tar surroundtest på den så virke alle høytalerene, men når jeg tar surroundtest i windows så vil den bare spilel av front left og front right i test tonene.

    pokke hvor plagsomt, har instalert ac3filter også.

    har nå prøvd HDMI lyd fra Pcn, optisk ut fra pc, samt optisk ut fra et externt usb lydkort.

    Ingen av di klare og få surround ut.

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    42
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har kjøpt meg denne pcen, og er stort sett fornøyd med den som HTPC, men plages med at lyden hakker så mye når jeg prøver å kjøre bilde og audio til TV via HDMI at jeg for øyeblikket bruker aux lyd direkte til surroundanlegg,

    Noen andre som har hatt hakkete lyd ved bruk av HDMI?

  10. #10
    Intermediate Pinguz sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2006
    Poster
    1,509
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ikke prøvd med HDMI, men med optisk går det fint fint ihvertfall.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •