Noen som har fått til Bitstream fra en HTPC ennå? - Side 2

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 2 av 6 FørsteFørste 1 2 3 4 5 6 SisteSiste
Viser resultater 21 til 40 av 107
  1. #21
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    235
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av striky
    Joda, men Slysoft AnyDVD HD er et lite program som du kjører i bakgrunnen, kan fjerne regionsperre, fjerne HDCP-beskyttelse, fjerne reklame/trailere osv. Egentlig et must.
    Men Slysoft virker da ikke med Arcsoft Total Media? Som de skriver på sidene: "Playback your discs on your PC with PowerDVD Ultra". Og med PowerDVD får du ikke bitstream av HD lyd med Xonar kortet, skal man bruke PowerDVD må vente på Auzentech kortet. Forhåpenligvis kommer det løsninger for G45 etterhvert også.

  2. #22
    Moderator striky sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Sted
    Vestfold
    Poster
    3,296
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Joda, det har jeg testet selv, og det fungerer uten problemer. Hadde blant annet enn HDCP-feilmelding i Arcsoft, som ble borte med en gang jeg startet AnyDVD.

  3. #23
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    235
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av striky
    Joda, det har jeg testet selv, og det fungerer uten problemer. Hadde blant annet enn HDCP-feilmelding i Arcsoft, som ble borte med en gang jeg startet AnyDVD.
    Takk for tipset, dette må prøves:-D Høres bra ut å få en 2.0 profile sonefri Blu-Ray spiller som kan bitstreame HD-lys på en HTPC. AnyDVD går ikke ut over kvaliteten ellers?

  4. #24
    Moderator striky sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Sted
    Vestfold
    Poster
    3,296
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Milzit
    AnyDVD går ikke ut over kvaliteten ellers?
    Nei, på ingen måte.

  5. #25
    Active cognito sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    390
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    AH tusen takk for tipset, la inn anydvd hd nå og det fiksa alle problemene jeg har hatt med min htpc og blu-ray Bytta til et eldre kort som var bedre enn det som stod i men ikke hadd hdcp støtte. Nå funker alt smertefritt. Bruker powerdvd som var bundlet med min blurayspiller.

  6. #26
    Intermediate
    Medlem siden
    Nov 2006
    Poster
    1,115
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av striky
    Joda, det har jeg testet selv, og det fungerer uten problemer. Hadde blant annet enn HDCP-feilmelding i Arcsoft, som ble borte med en gang jeg startet AnyDVD.
    Noen som har testet med HDCP stripper og om den også fungerer med lyden eller om den bare fungerer med bildet ?

  7. #27
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    107
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Vell nå er xonar kortet på plass med siste beta software fra asus sin hjemme side sammen med tmt sin software. Ser fortsatt ikke dts hd master i displayet på reciveren min :evil:

    Har montert et gf 8500 kort med passiv kjøling i håp om at det skulle bli bedre men neida. Kjører forresten windows xp mediacenter 32 bit for de som lurer.
    Er nok heller ingen ide å legge inn vista mediacenter heller tror jeg?

    Som et siste desperat forsøk skal jeg installere alt på nytt men tror ikke det hjelper i det hele tatt

  8. #28
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    170
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Edit: hør med Stricky, han har tydeligvis fått det til i XP:
    http://avforum.no/forum/hvilket-utst...-plass-26.html


    ps: Mitt kort kommer i løpet av uken også.. Men jeg får bare vente på at Vista driverne skal komme med å teste.

  9. #29
    Moderator striky sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Sted
    Vestfold
    Poster
    3,296
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Nightmare
    Vell nå er xonar kortet på plass med siste beta software fra asus sin hjemme side sammen med tmt sin software. Ser fortsatt ikke dts hd master i displayet på reciveren min :evil:

    Har montert et gf 8500 kort med passiv kjøling i håp om at det skulle bli bedre men neida. Kjører forresten windows xp mediacenter 32 bit for de som lurer.
    Er nok heller ingen ide å legge inn vista mediacenter heller tror jeg?

    Som et siste desperat forsøk skal jeg installere alt på nytt men tror ikke det hjelper i det hele tatt
    Du må bruke Windows XP sammen med betadriver og trial av TMT som ligger ute på Asus sine hjemmesider. Vista fungerer ikke med bitstreaming ennå.
    Du må gå inn i Asus-panelet og trykke på HDMI, slå på 8 channels og 96 khz, og i TMT må du velge HDMI under audio. Da skal det ordne seg.

  10. #30
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    107
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har lasta ned siste beta versjon på asus sin hjemmeside og når jeg installerer den får jeg kun 5.1 7.1 bla bla men ingen channel8 eller channel 6 valg.
    Må jeg reinstalllere får å få frem de valgen tro?

  11. #31
    Moderator striky sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Sted
    Vestfold
    Poster
    3,296
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan du ta screenshot av Asus-panelet og legge ut her?

  12. #32
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    107
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja

    Her er mitt versjons nummer på softwaren jeg bruker nå: Xonar HDAV 5.12.8.1745(XP3264-RC-02)Reveiw

    Ehe.....leste ikke det forrige innlegget ditt godt nok......

  13. #33
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    107
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Her er screenshots av xonar

  14. #34
    Moderator striky sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Sted
    Vestfold
    Poster
    3,296
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du har valgt riktig der ja, 96 Khz og 7.1 kanaler. Inne i TMT velger du så HDMI i Audio-fanen, og alt skal være klart for DTS HD M.

  15. #35
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    107
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja har haket av den å men det hjelper ikke. Jeg har skikkelige hdmi 1.3. Jeg har nå prøvd den samme tilkoblingen som min toshiba hddvd som spiller alle formater og vises i displayet på reciveren. Så nå skal jeg formatere hele pcen som et siste forsøk.

  16. #36
    Moderator striky sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Sted
    Vestfold
    Poster
    3,296
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Utfra skjermbildet ditt ser det ut til at du kjører Windows Vista. Bitstreaming fungerer kun i XP foreløpig.

  17. #37
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    107
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kjører xp 32 bit media center edition engelsk med alle driverne uptodate incl siste bios på hovedkortet.

    Skal snart legge inn lydkort softwaren. Skal jeg bruke cd plata og så rc2 for det er vell en patch?

  18. #38
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    107
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Vell da er jeg akkurat like langt som jeg var før formateringen. Jeg kan ikke fatte hva som er galt?

  19. #39
    Active St3ffaN sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    378
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kjørte du XP med et Vista-theme istad? Du har gjort alt som striky har skrevet? Du bruker også trial-versjonen av TMT som ligger på Asus sine sider?

  20. #40
    Moderator striky sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Sted
    Vestfold
    Poster
    3,296
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du trenger ikke installere versjonene som ligger på platene først, driveren og TMT som ligger på Asus sine sider er frittstående versjoner.

    Du har slått av/fjernet eventuelle andre lydkort i systemet ditt?

    Med en clean install av Windows XP skal dette ikke være spesielt komplisert å få til, så lenge du bruker de versjonene som ligger på Asus sine nettsider, og velger rett innstillinger (som forklart) i Asus-panelet og i TMT. Alt annet av effekter i Asus-panelet skal være slått av. Du skal ikke krysse av for Dolby Digital Live, DTS Interactive eller noe av det andre som jeg har sett andre personer har gjort.

Side 2 av 6 FørsteFørste 1 2 3 4 5 6 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •