feil på canon mp500 skriver?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    756
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    feil på canon mp500 skriver?

    Hei
    Var veldig usikker på hvor jeg skulle legge denne tråden,men prøver her.
    Har en Canon pixma MP500 multifunksjonsskriver .
    Denne får jeg en rar feilmelding på
    U150
    Følgende blekktank er ukjent ( så viser den at det er den røde blekkpatronen)

    får også
    U071
    det er satt inn mer enn en blekktank av følgende farge
    ( så viser den samme blekkpatron som i første ,altså rød)

    Hvis jeg løfter på blekktanken,eller skrur av skriveren, så kan feilen bli borte og jeg kan skrive ut.
    ( får siste feilmelding mye oftere enn den første)

    Så er det noen som vet hva feilen kan være?
    og hvordan fixe dette (ja jeg har skiftet patroner uten at dette hjelper)

    Mvh Jan I

  2. #2
    Newcomer xoop sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    231
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det kan hende at det er holderen (vognen) til patronronene som begynner å bli slitt.

  3. #3
    Intermediate DrErling sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    4,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    En Q-tip og litt isopropanol (kondensfjerner på bensinstasjonen til 20,- duger fint) til å rense kontakten som printerpatronen kobles til?

    Har du fått størket blekk over kontaktpunktene kan du oppleve slik ustabilitet som du gjør.

    DrE

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •