RiksTV og MediaPortal: Problemer med ÆØÅ og National Geographic

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 8 av 8
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    127
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    RiksTV og MediaPortal: Problemer med ÆØÅ og National Geographic

    Har noen problemer med RiksTV på MediaPortal.

    1. Henter tv-guide/epg fra dvb-strømmen, de norske bokstavene ÆØÅ blir byttet ur med ???
    Er det ikke unicode-support i EPG-grabber-filteret? Noen som har en løsning på dette utenom Xmltv?

    2. National Geographic Channel virker ikke. I mediaportal låser bildet seg på frame 1 og det finnes ingen lyd.

    I Tv-Server config -> preview:
    Virker bildet ok, men lyden hakker og spilles av i alt for stort tempo (lyse rare stemmer). Det virker som den stopper opp litt, og deretter spilles den raskt, for å ta inn igjen tiden den stoppet opp.

  2. #2
    Newcomer ronilse sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    52
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei,
    NGC problemet er kjent grunnet mono lyd og en løsning er allerede implementert. Den beste løsningen er å bruke siste versjon av ffdshow (tryouts) som audio decoder meden spesiell instilling i ffdshow audio configuration, sette MP1, MP2 til mp3lib.

    Angående ÆØÅ så skal det virke må sjekke litt rundt hva som kan skje der.

    Roy

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    127
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har ffdshow-tryouts fått aac loas/latm støtte nå?

    Edit: Har også postet en post på forumet til MP anngående Æ, Ø og Å: Norwegian characters in TVGuide - MediaPortal Forum

  4. #4
    Newcomer ronilse sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    52
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei,
    Nei, du henter signaler fra dvb-c(eller t) da brukes monogram audio decoder.
    Da må du nesten ta opp en problem kanal og poste den et eller annet sted så jeg kan få testet den(trenger ikke mer e 3-4 minutter), kan være at monogram har same problem som MPA(fra dvb-s) har med stereo/mono spor.

    Roy

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    127
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har lastet opp et klipp her: SLETTET

  6. #6
    Newcomer ronilse sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    52
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei,
    Prøv å sette en annen Audio decoder for TV lyd, testet her med ffdshow tryouts og den fungerer. NGC sendes ikke som AAC men som vanlig mpeg lyd.

    Roy

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    127
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ffdshow gjorde susen
    Var aldri inne på tanken om at NGC sendte i mpeg-lyd.

    Takk for hjelpen

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    127
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da har jeg lastet opp epg-logg og noen bilder som viser problemet her: Norwegian characters in TVGuide - MediaPortal Forum

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •