MediaPortal1 RC1 ute nå (18.04.08)

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Intermediate Okay sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

  2. #2
    Active
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    329
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Oi, den må prøves ut. TAkk for tipset.

  3. #3
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    1,717
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er det bare å legge den inn over eksisterende mediaportal og tvserver, eller må alt først fjernes og legges inn på nytt?

    Hva skjer i så fall med alle innstillinger en har brukt timesvis på å få på plass, samt tv-guide og tv-kanaler?

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Nov 2006
    Poster
    1,115
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av svortevik
    Er det bare å legge den inn over eksisterende mediaportal og tvserver, eller må alt først fjernes og legges inn på nytt?

    Hva skjer i så fall med alle innstillinger en har brukt timesvis på å få på plass, samt tv-guide og tv-kanaler?
    Uhm.. Ta backup av kanalene ifall.
    Satte opp codec og xmltv på nytt uten noe spesielt pes.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    157
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei

    Noen tips om hvordan få liv i EPGen? Kastet akkurat ut Vista Ultimate pga Sp1 + pirat versjon så er tilbake på XP nå + Mediaportal.

    TV biten fungere fint, Happauge 150 - Kabel tv. Men savner å få EPG opp å gå.

  6. #6
    Intermediate
    Medlem siden
    Nov 2006
    Poster
    1,115
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av meanbean
    Hei

    Noen tips om hvordan få liv i EPGen? Kastet akkurat ut Vista Ultimate pga Sp1 + pirat versjon så er tilbake på XP nå + Mediaportal.

    TV biten fungere fint, Happauge 150 - Kabel tv. Men savner å få EPG opp å gå.
    Webepg-conf.exe -> Sett opp.
    Kjørt webepg.exe for å hente info.
    Sett så opp XMLTV i Tvserver setup.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •