Best mulig bilde i mediaportal - Hva må jeg gjøre? - Side 2

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 2 av 3 FørsteFørste 1 2 3 SisteSiste
Viser resultater 21 til 40 av 45
  1. #21
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    513
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av defo
    Takk for linken Prøvde tipsene der, men ble ikke bedre. Bildet i Mediaportal begynner faktisk å flimre/blinke nå etter en liten stund (gjelder musikkavspilling, har ikke sett det med dvd/video ennå) =/

    Skjønner heller ikke hvorfor jeg ikke ser noen forskjell i det hele tatt med og uten postprossesing..
    Har du satt ffdShow som rendrer i MediaPortal da?

  2. #22
    Active defo sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    372
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Tomas78
    Har du satt ffdShow som rendrer i MediaPortal da?
    Utdyp

    Har iallefall aktivert ffdshow raw filter under post-prossecing.

  3. #23
    Intermediate Okay sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fordi du må legge dette til på en spesiel måte
    Les:
    Postprocessing - MediaPortal Wiki Documentation
    codec guide - MediaPortal Forum

  4. #24
    Active defo sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    372
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Okay
    Fordi du må legge dette til på en spesiel måte
    Les:
    Postprocessing - MediaPortal Wiki Documentation
    codec guide - MediaPortal Forum
    Har lest og fulgt begge de guidene slavisk uten noen som helst forbedring =/

    Rart at alt alt ser topp ut utenom dvd..

  5. #25
    Active defo sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    372
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Omsider har jeg nesten fått til ting nå.. Måtte gjøre om en del fra den guiden på mediaportal sin hjemmeside.

    Men...!

    Det eneste som er feil nå er at dvd ser ut til å "spole" fremover et halvt sekund, hvert 2 sekund ca. How come?

    CPU'en jobber på 70% så vidt jeg kan se, så feilen ligger vel ikke der?

  6. #26
    Intermediate Okay sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Lurer på om det kan være forbedringer ved siste SVN. DMan ordnet noe vedr. SW-dekodere (som FFDShow).

  7. #27
    Active defo sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    372
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Okay
    Lurer på om det kan være forbedringer ved siste SVN. DMan ordnet noe vedr. SW-dekodere (som FFDShow).
    Beklager, skjønte ikke så mye av det der Kunne du forklart det litt enklere?

  8. #28
    Intermediate Okay sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    SVN er patcher med oppdateringer som bugfix etc.

    Siste: MediaPortal SVN-Snapshot: 03-29-2008 05-04h - Revision:18359 - MediaPortal Forum

  9. #29
    Active defo sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    372
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Okay
    SVN er patcher med oppdateringer som bugfix etc.

    Siste: MediaPortal SVN-Snapshot: 03-29-2008 05-04h - Revision:18359 - MediaPortal Forum
    Har oppdatert nå uten at problemet forsvant. Har testet meg litt fram og problemet ser ut til å ligge under rezize i ffdshow. Unchecker jeg den som er markert på bildet nedenfor forsvinner problemet, men da blir bildet veldig lite (org dvd størrelse?)

    Noen anelse?

  10. #30
    Intermediate Okay sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har akkurat satt inn et HD3450 og med reg tweaks har jeg fått et mye bedre bilde enn jeg noen gang gjorde med nVidia 8500GT (begge med Cyberlink). Spesielt sortnivået er forbedret.

  11. #31
    Active defo sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    372
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Okay
    Har akkurat satt inn et HD3450 og med reg tweaks har jeg fått et mye bedre bilde enn jeg noen gang gjorde med nVidia 8500GT (begge med Cyberlink). Spesielt sortnivået er forbedret.
    Bildet er mer enn godt nok nå, bare jeg får vekk det frame problemet. Altså at bildet "hopper" 1 sec fremover i tid hvert sekund ca..

  12. #32
    Active defo sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    372
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Her er et screenshot med OSD fra ffdshow i tilfelle noen skulle se noe feil Synes "input size" ser litt merkelig ut..

  13. #33
    Intermediate Okay sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvorfor det? Du har jo satt "Resize to screen res." på ...

  14. #34
    Active defo sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    372
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Okay
    Hvorfor det? Du har jo satt "Resize to screen res." på ...
    Input res blir vel dvd res, men output det jeg resizer til. Var iallefall det jeg tenkte Kan nevne at det er bare bildet som lagger/spoler, ikke lyden hvis det kan ringe en bjelle hos noen her.

  15. #35
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2007
    Poster
    11
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du forsøkt å anngi horizontal og vertical size istedet for å bruke "resize til screen res"?

  16. #36
    Active defo sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    372
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av wih
    Har du forsøkt å anngi horizontal og vertical size istedet for å bruke "resize til screen res"?
    Jepp. Samme problem. Virker som dvd'en spilles av for tregt, og så spoler mediaportal 0,5 sec for å kompensere eller noe slikt.. Men skjønner ikke hvordan resize kan påvirke det. Merkelige greier

  17. #37
    Intermediate Okay sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan du liste opp alt av HW?

  18. #38
    Active defo sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    372
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Okay
    Kan du liste opp alt av HW?
    Her

  19. #39
    Intermediate
    Medlem siden
    Nov 2006
    Poster
    1,115
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av defo
    Her er et screenshot med OSD fra ffdshow i tilfelle noen skulle se noe feil Synes "input size" ser litt merkelig ut..
    Er det bare meg, eller ser det ut som du har 2 OSD på hverandre ?

  20. #40
    Active defo sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    372
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av T1ger
    Er det bare meg, eller ser det ut som du har 2 OSD på hverandre ?
    Synes det ser sånn ut selv ja Er iallefall ikke meningen. Jeg aktiverte bare OSD på vanlig måte jeg uten noe videre innstillinger.

Side 2 av 3 FørsteFørste 1 2 3 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •