Problemer med 2stk tv kort i MCE Vista

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    19
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problemer med 2stk tv kort i MCE Vista

    Jeg får problem med forsinkelse i bilde når jeg tar opp et program fra en kanal og ser på en annenslik at bildet ikke stemmer med lyden. Er det noen som vet hvordan man kan løse dette problemet, eller vet hva som er galt?

    Jeg bruker Vista Ultimate 32 bit og CyberLink PowerDVD Ultra og PowerCinema 5
    Maskinware
    Asus M2N-SLI DELUXE med Nvida
    2 stk Asus EN 8600GTS skjermkort i SLI med Nvida
    2 stk Hauppauge HVR-4000
    4 Gb minne
    CPU Amd athlon 5600 M2
    400W strømforsyning
    Microsoft remote
    Alle forslag mottas med takk

    Mvh

    Piden

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    19
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har snakket med suport hos Hauphauge, men de kunne ikke si noe konkret om problemet, men de mente at jeg burde prøve med to analoge kort i stedet, da de har bedre dekoder for analoge signal en HVR-4000.
    Derfor har jeg bestilt 2 stk PVR-150 og håper det skal bli bra.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    27
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Vel, dersom du vil ha digitale bilder er det vel ikke en akseptabel løsning å bytte til analoge?
    Jeg har 2 stk Digital Everywhere FireDTV tunere på Vista MC og det fungerer upåklagelig.
    Dumt å gå for analogt hvis du har mulighet til digitalt. Nå skal det sies at doble FireDTV ligger i en litt annen prisklasse. De analoge kortene til hauppage er ellers veldig gode, brukte PVR-500 (doble tunere) før - meget gode kort. Hvis du bor i nærheten av Oslo kan du gjerne få prøve mitt gamle før du kjøper noe nytt.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    19
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takker for det men jeg bor i nærheten av Stavanger. Grunnen til analoge kort er at jeg er nødt til å bruke S-video inn fordi jeg har altibox dekoder fra Lyse. Håper at Lyse en dag åpner for direkte motak i PC.
    Har FireDTV s-video inn? eller HDMI inn?

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    19
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nå er de nye korta på plass. Det fungerer bra bortsett fra at det ikke er lyd på høyre side. Er det noen som har noen tips?

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    27
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ok da - håper også Lyse åpner opp, det vil de tjene på.

    FireDTV tar antenne kabel rett inn og så Firewire til PC. CAM sitter i enheten.

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    19
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Årsaken til lyd problemet var den F.... J.... dekoderen til Lyse:cry:

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •