Bilde fra pc til tv - Side 2

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 2 av 2 FørsteFørste 1 2
Viser resultater 21 til 35 av 35
  1. #21
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    991
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg gir opp. Fant ikke så mye ut fra den siste linken heller. Men det kommer veldigt av at jeg sliter med å lese engelsk, pga dysleksien min.

    Takk for hjelpen folkens:smile:

  2. #22
    Active Fattigmann sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    477
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Gi opp ? Ukjent ord

    Detta fikser du her følger en rask oversettelse :-)
    Høyreklikk på skrivebord. Dette gir deg en meny.
    Velg Nvidia og så TV. Dette gir deg egenskapene til driveren. Her har du full tilgang til et mylder av innstillinger..
    Høyreklikk skjermen som er TV`en som regel nr. 2.
    Velg TV format også avansert.
    Dette gir deg egenskapene for skjermen, se bilde 3.
    Her skal det være 2 bokser. I den øverste må det stå PAL.
    Den nederste som ganske sikkert er problemet står til autoformat
    / autoselect el. Her velger du S-Video.
    Voila farger :-) Håper jeg..
    Lykke til. Gi meg en tilbakemelding

  3. #23
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    991
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Min meny ser ikke slik ut:sad:

    Jeg klare ikke å kry,pe bilde jeg tok av min meny. Men det ligner ikke på det du viste meg nå.

  4. #24
    Active St3ffaN sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    378
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvis det er flat-tv du har, er det bedre å bruke component, VGA eller DVI-kabel. Sjekk også at tven står på riktig kanal, og prøv gjerne alle videokanalene for å se om det er bilde/farger på noen av de, det hender det er problemet også. Du skriver at du har overgang, men på mitt 6600 så fulgte det med en overgang som hadde både component- og s-videokabler på samme overgangen. Hvis du bruker en annen enn den som fulgte med, kan det være noe der.

  5. #25
    Active Fattigmann sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    477
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Lett skal det ikke være :-)
    Du må sjekke gjennom driveren. Alle skille ark.
    I følge Nvidia sidene skal du finne innstillingene som er bilde nr. 3 i et eller annet ark, (settings, advanced, el)
    Jeg er ganske sikker på at den innstilling står til "Auto" slik at skermkortet sender ut "Composit".
    Det jeg mistenkte først som innlegget over sier " bruker du rett overgangskabel" det kan være forskjell på pinnene.

    Vel jeg tar kvelden, du har vel noen timer til foran deg :-)

  6. #26
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    991
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er Crt tv fra 2003.

    Jeg har fått Skjermkortet av en kompis, så jeg fikk ingen overganger med det. For handle meg ny overgang neste gang jeg er på Clas eller Spaceworld.

  7. #27
    Active Fattigmann sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    477
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Goddag.
    Du må gjøre en feilsøking for å elimenere noe.
    Siden du ikke har drivervinduene jeg sendte deg igår prøv:
    Høyreklikk skrivebord / Velg egenskaper / Velg skilleark innstillinger / velg knappen avansert / velg skjermkort eller Nvidia 6600 kort eller noe sånt.
    Se om du finner en meny for TV - display - skjerm- avansert - innstillinger.
    Når du finner noe som kan passe se etter (output mode) eller noe sånt og få satt den til s-video - disable - etc. Finner du den kan du ihvertfall elimenere driverproblem.
    Nettet er fult av folk med det samme problemet som deg, men da må du få hjelp av en som kan engelsk.
    "6600 gt s-video black and white" putt dette i Google så får du se.
    Ser ut til at de som det ikke hjelper å endre driveren hos har et kabelovergangs problem. Flere har en overgang med s-video og komponent og da bruker de den blåe pluggen for å få farge.. Fornuftig ??!!

    ATI er heller ikke problemfritt på HTPC, men akkurat nå virker det problemfritt med ATI :-)

  8. #28
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    991
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Fattigmann
    Goddag.
    Du må gjøre en feilsøking for å elimenere noe.
    Siden du ikke har drivervinduene jeg sendte deg igår prøv:
    Høyreklikk skrivebord / Velg egenskaper / Velg skilleark innstillinger / velg knappen avansert / velg skjermkort eller Nvidia 6600 kort eller noe sånt.
    Se om du finner en meny for TV - display - skjerm- avansert - innstillinger.

    God dag ja.

    Då får jeg opp:

    " Leter du etter det klassiske Nvidia-kontrollpanelet? Alle Nvidia kontrollpanelene er samlet i ett program.

    Når jeg går inn på Nvidia kontrollpanel, så finner jeg:

    3D-innstillinge
    Skjerm
    Video og tv, Under denne finner jeg bare Juster videofargeinnstillinger og kjør veiviser for tv-oppsett.

    Jeg har kjørt veiviser for tv-oppsett, og jeg finner ikke noe om NTSC der, kan bare velge S-video og kompesitt, Pal-B eller Pal-G. Uansett hva jeg velger, så er det svart / hvit.

  9. #29
    Active Fattigmann sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    477
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    OK, høres ut til at du har sjekket driveren og at det ikke er noe der.
    Da må du prøve å finne kabelen som fulgte med grafikkortet for den finnes antagelig ikke i hyllene. ( følger kun med kortet).
    Ser også ut til at en del av disse kortene har 7 pinner og video inn. Det må du antakelig vite før du leter opp kabel..

  10. #30
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    991
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Fattigmann
    OK, høres ut til at du har sjekket driveren og at det ikke er noe der.
    Da må du prøve å finne kabelen som fulgte med grafikkortet for den finnes antagelig ikke i hyllene. ( følger kun med kortet).
    Ser også ut til at en del av disse kortene har 7 pinner og video inn. Det må du antakelig vite før du leter opp kabel..

    Hvis jeg bare kan bruke den kablen som følgte med kortet, så kan jeg bare gi opp. Pga han jeg har fått kortet av, er flyttet til Fitjar, og jeg har flyttet til Jæren.

    Er det totalt umuligt å kjøpe ny overgang?

  11. #31
    Active Fattigmann sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    477
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Overgang TV kabel

    Ingenting er umulig, men erfaring og en del forum bekrefter at det er "nesten" umulig å finne en slik spesialkabel.
    Ta og Google norske sider med f.eks. 6600 GT tv kabel overgang s-video
    Kan jo tenkes noen har ting liggende..

  12. #32
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    991
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

  13. #33
    Active Fattigmann sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    477
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Du er ikke alene :-)

    Nettet flommer over av folk som har det samme problemet, meg inklusive for noen år siden..
    Denne guiden er jo for dem som bruker overang til scart og det er ikke ditt problem. Ved å lodde over disse punktene vil s-video kabelen oppføre seg som en composit kabel, noen kan sikker korrigere meg hvis jeg tar feil.
    S-video bruker 2 ledere for å sende bildet til TV, 1 for svart/hvit og en for farge. Composit, den gule, sender all informasjon i 1 leder.
    Dette er årsaken til at jeg tror din pinne konfigurasjon er feil.
    Jeg hadde puttet s-video kabelen inn i TV`en, tatt en bit vanlig tynn kabel, avmantlet den i begge ender, puttet en ende inn i skjermkortet også testet med den andre enden mot en og en pinne. Da finner du ut hvem som fører hvilket signal. MEN pass deg for kortslutninger så slipper du å kjøpe alt nytt.

    Denne siden innholder mye bra informasjon om det meste.
    HowStuffWorks - Learn how Everything Works!

  14. #34
    Active St3ffaN sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    378
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har en kabel liggende jeg ikke bruker...

  15. #35
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    991
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av St3ffaN
    Jeg har en kabel liggende jeg ikke bruker...

    9 pins kabel? Hva skulle du hatt for den?

Side 2 av 2 FørsteFørste 1 2

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •