Laptop uten signal på VGA ?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    67
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Laptop uten signal på VGA ?

    Hei !

    Jeg får kun VGA vist på AE300 når jeg kobler til en stasjonær PC (med separat grafikkkort).
    Jeg har prøvd 2 laptop en gammel og en ny, men ikke noe bilde.
    Er det noen innstillinger noe sted som jeg ikke har gjort ?

    Trenger hjelp! skal ha fest til lørdag.

  2. #2
    Guru Peakman sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    5,232
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du må aktivisere VGA utgangen. Den er ikke på i utgangspunktet på en laptopp.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2004
    Poster
    41
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sender du bildesignalet til VGA utgangen på laptopen? Som oftest er det "funktion + F5", se etter symbolene på F-tastene, en av dem har sikkert ett "skjermsymbol"...

    Lykke til!

    EDIT: posta samtidig som svaret ovenfor ...

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    67
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Da lærte jeg noe nytt og nyttig i dag også ! Tusen takk !

    Da lærte jeg noe nytt og nyttig i dag også ! Tusen takk !

    Bildet er knall med 10 meter ! egenmekka Cat5 kabel

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •