Vista sykt problem! hjelp

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer oscarf sin avatar
    Medlem siden
    May 2006
    Poster
    24
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Vista sykt problem! hjelp

    Oki starter med info om min PC:

    # Microsoft Windows Vista Ultimate Norsk
    # DirectX: DirectX 10.0
    # CPU type: AMD Athlon 64 X2 6000+ 3.0GHz Socket AM2 2MB, BOXED m/vifte
    # Prosessorkjøler: Zalman CNPS9700LED Ultra Quiet CPU Kjøler, Socket 775/754/939/940/AM2
    # Viftekontroll: Silverstone FP52 Viftekontroll Sort, Black Front, for 3 Vifter
    # Kabinettvifte bak (varm luft ut): NorthQ Silent Tornado 120mm Fan, Blått Lys, Aluminium Ramme, 17-19db, 38CFM
    # Hovedkort: Gigabyte GA-M59SLI-S5,nForce 590 SLI,ATX ,Socket-AM2,GbLAN,DDR2,Firew, 2xPCI-Ex16
    # Strømforsyning: Enermax Galaxy 850W, Modulære Kabler, 15 SATA, ATX/EPS, 4xPCI-E, 24pin
    # Skjermkort: 2x XFX GeForce 8800GTX 600M 768MB XT GDDR3 ,PCI-Express,2xDVI/HDTV/HDCP,600/1900Mhz
    # Hardware: Pinnacle Studio DC10Plus
    Software: Pinnacle Studio Ultimate 11 Nordisk
    # Minnebrikke: 2x Corsair XMS2 Pro Xtreme Performance TwinX Matched - minne - 2 GB ( 2 x 1 GB ) - DIMM 240-pin - DDR II
    # System kjører på: 2x Western Digital Raptor 150GB SATA 16MB 10000RPM
    # Optisk disk 1: HL-DT-ST DVD-ROM GDR8163B (16x/52x DVD-ROM)
    # Optisk disk 2: LITE-ON DVDRW SHM-165H6S (DVD+R9:8x, DVD-R9:4x, DVD+RW:16x/8x, DVD-RW:16x/6x, DVD-RAM:5x, DVD-ROM:16x, CD:48x/24x/48x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)
    # UV Lys: 2x Akasa Dual 31cm UV CCFL Lys, 2 Lysrør med Inverter, AV/På Bryter
    # Kabinett: APLUS Twin Engine sort, side og front med 250mm Vifte
    MaxPoint AplusCase CS-Twin Engine BB - tower - utvidet ATX (E-ATX)
    * 2 x Hi-Speed USB - 4 pin USB Type A
    * 1 x IEEE 1394 (FireWire) - 6 pin FireWire
    * 5 x tilgang fra forsiden - 5.25" x 1/2H
    * 1 x tilgang fra forsiden - 3.5" x 1/3H
    * 7 x intern - 3.5" x 1/3H
    # Fjernkontroll og IR til MS Media Center

    Før jeg putte inn de 2 (XFX GeForce 8800GTX XT...) hadde jeg kunn en XFX GeForce 7100GS, fikk den for 279kr mrgreen mens jeg sparte opp kr til de andre. Nå er de andre på plass. Men jeg har en syk problem som er veldig iritabel!!!

    Når det andre møkkakorte satt i, og jeg putta inn nytt hardware, så fikk jeg stadig beskjed om å opptatere Windows-opplevelseindeks, og det gikk veldig fint uten problemer. Men nå som jeg har putte inn de nye korta så er dette for meg helt umulig sad har sutti siden igår-dag og ennå ikke funnet feilen ''suck''

    Jeg har nøyaktig samme problem som dere kan se han her har på denne linken: Windows Vista Forums > Vista WEIS Error

    Jeg er meget takknemlig om noen her kan hjelpe meg med å finne uta av denne bug, eventuel en fix eller hva det sku være.
    Takk på forhånd

    Mhv
    O.Florian

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2007
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hmm skjønner ikke helt hva som er problemet ditt jeg.... Can u write it in english?

  3. #3
    Expert Mr_Spock sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Sted
    Sandefjord
    Poster
    5,472
    Takk & like
    Nevnt
    8 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv å spør på Hardware.no !
    Yamaha CX-A5100 & RX-A1030 . Vincent SP-993 . Rotel RMB-1565 . Anti-Mode 8033 Cinema
    Atmos 7.1.4 . Infinity Kappa 600, Kappa Center, Kappa 200, Kappa Surround, Kappa Sub
    Epson EH-TW2900 . Dreamscreen V2 DynaGrey 106" . DarbeeVision Darblet

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    170
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Så hvis du går på kontrollpanel/system så får du jo opp den nåværende opplevelseindeksen... der kan du også klikke på "oppdatere resultat"..

    Hvis ikke dette fungerer må du forklare litt mer hvor det stopper opp..
    "dette for meg helt umulig" sier meg ikke så mye...

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    224
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du har brukt de nyeste drivere?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •