Codec problem i VMC men ikke i WMP

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    41
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Codec problem i VMC men ikke i WMP

    Jeg bruker Vista media center og har vista codec pack installert. Enkelte videoer vil ikke spilles av i media center pga manglende codec. I windows media player spilles de av fint. GSpot forteller at codec er installert for disse videofilene.

    Videofilene jeg har problemer med har en ting il felles:
    Når de spilles av i media player, kommer det "aquiring codec" nede i venstre hjørne før videoene spilles av. Regner med problemet ligger her...

    Noen som har en løsning?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2007
    Poster
    218
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Funnet ut noe?
    Jeg har samme prob.

  3. #3
    Newcomer own sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2006
    Poster
    280
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ´Nå beveger jeg meg inn på et område hvor jeg ikke har verdens beste kunnskap om begrepene, så korriger meg gjerne.

    MediaPlayer spiller i en form for "overlay" og MediaCenter bruker DirectShow.
    Derfor må det brukes decoder for DS i MCE.

    Prøv med Ffdshow, å se om du får spilt av filene.

    MVH
    OW

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2007
    Poster
    218
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk for forslag, skal prøve det.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    41
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av own
    ´Nå beveger jeg meg inn på et område hvor jeg ikke har verdens beste kunnskap om begrepene, så korriger meg gjerne.

    MediaPlayer spiller i en form for "overlay" og MediaCenter bruker DirectShow.
    Derfor må det brukes decoder for DS i MCE.

    Prøv med Ffdshow, å se om du får spilt av filene.

    MVH
    OW
    Løsningen var å benytte ffdshow. Jeg valgte libracodec for alt som hadde med divx og xvid å gjøre. Nå fungerer alt det codec-relaterte.

    Et lite off-topic: I ffdshow... hvis en velger disabled på h.264, vil powerdvd codecen bli gjeldende da? (powerdvd 7.2)
    Eller overstyrer ffdshow alt, og kutter h.264 støtte?

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2007
    Poster
    218
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av own
    ´Nå beveger jeg meg inn på et område hvor jeg ikke har verdens beste kunnskap om begrepene, så korriger meg gjerne.

    MediaPlayer spiller i en form for "overlay" og MediaCenter bruker DirectShow.
    Derfor må det brukes decoder for DS i MCE.

    Prøv med Ffdshow, å se om du får spilt av filene.

    MVH
    OW
    Jeg har fortsatt problemer med å spille av enkle filer som .mpeg i wmc.
    Begynner å bli frustrert, faktisk ingen video filer vil la seg avspille i wmc 2005.
    Jeg har installert full K-lite med Ffdshow.
    Hjelp!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •