VIA EPIA EN15000G problemer..

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    120
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    VIA EPIA EN15000G problemer..

    Kjører nå med følgende oppsett..

    VIA EPIA EN15000G Hovedkort
    1024mb ram
    500gb Hardisk (husker ikke fabrikat)
    Silverstone SST-LC09B Kabinett.
    Sony dvd spiller/brenner med slot in.

    Maskina er utrolig stillegående. Den brukes nå for det meste til ekstra lagringsplass for mediacenter maskina mi for den duger nemlig til fint lite annet....
    Jeg vet ikke om det er ganske enkelt prosessor som er kjip, eller om det er jeg som er dum Pc klarer akkurat å kjøre dvd gjennom VLC. Ser at cpu bruker ca 50%.
    HD er bare å glemme.... Nja.. Quicktime hakker bare litt.
    Å se på f.eks vgtv går ikke.. Bare hakking.
    Til og med mitt trofaste gamle "Rally trophy" hakker... selv på kjipeste oppløsning.

    Til opplysning så klarer min gamle slitne celeron1700 med 512mb ram, og crappy 64 mb skjermkort dette spillet på full fleks..

    Noen som har erfaringer med dette hovedkortet? Er det bare en fancy dvd spiller som kan surfe på nettet? Eller gjør jeg noe galt. Hjelp mottas med glede...

  2. #2
    Intermediate tazzat sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    1,101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har VIA EPIA EN12000 512MB ram og jeg sliter med DVD,hakker innimellom,CPU ligger mellom 50-100%
    Er bra på noen filmer og hakking på noen.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    120
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sparker liv i en hundgammel tråd, fordi jeg fortsatt styrer med denne pcen.
    Nå har jeg satt i et ati radeon x1550 skjermkort.

    Dette kortet er på 256mb. Og jeg hadde håpet på at dette skal ta seg av video akselerasjon slik at maskina blir brukbar, men den gang ei.
    Det er ingen forskjell i cpu usage med dette kortet montert kontra innebygd skjermkort.

    Jeg har prøvd powerdvd, huka av at video akselerasjon skal brukes osv.. Men nei..
    Nå brukes den for det meste til dvd. Og det går akkurat. Men det er såå lite som skal til før den klarer HD. Hadde jeg fått aktivert video akselerasjon på skjermkortet er jeg sikker på at den blir super.

    Noen som kan komme med tips?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •