Rart problem: Mistet kanaler

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2007
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Rart problem: Mistet kanaler

    Heisann, og takk for et flott og ikke minst hjelpsomt forum.

    Jeg har en standard HP Medie Senter PC. Har satt i en ekstra ASUS tuner for å se livetv mens jeg tar opp.
    Dette er analoge signaler fra Canal Digital (Trondheim)
    I dag tenkte jeg at jeg skulle fjerne ett par "daue" kanaler, slik som MTV, som ikke er her lengre.
    Så rota jeg det en smule til, og mente det var enklest å søke opp alle kanalene på nytt igjen. Og hva skjer??

    Jo. Den finner INGEN kanaler...

    Og det til tross for at alt er koblet i slik som det var før.
    Ved restart finner den en del kanaler, men når autosøkinga når rundt 30 prosent mister den de kanalene som den har funnet og gir meg en feilmelding om at jeg ikke har i antennekabel o.l. på slutten av søket.

    Dette er veldig merkelig. Noen som har noen tips?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2007
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nevermind. Etter 10 forsøk fant den alle kanalene igjen.

    Jaja... problem solved. Slett gjerne innlegg da dette neppe hjelper noen andre i framtiden.
    Alt jeg gjorde var å søke 11 ganger.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •