Rart problem etter Xvid playback, WMP

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    66
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Rart problem etter Xvid playback, WMP

    Hei, har et skikkelig rart problem som jeg ikke finner løsningen på. Etter endt playback, kanskje 10 sek etter, låses maskinen seg så kraftig at jeg må restarte. Får ikke opp sys monitor eller noe. Har utelukket codecs da dette skjer uavhengig av hvilken codec jeg bruker (prøvd ffdshow og xvid). Er ikke Mediaportal sin skyld heller da dette skjer i WMP også. Må være drivere kanskje? Har ganske standard HW, bla Nvidia kort, AC97 lydkort osv.

    Noen som har opplevd lignende? Er ganske oppgitt da jeg installerte XP på nytt for noen dager siden for å prøve å bli kvitt problemet.

  2. #2
    Intermediate mg_martin sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    1,333
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    har du prøvd videolan?(vlcmediaplayer)

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    66
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mener du som en måte å debugge problemet på? Jeg bruker Mediaportal og det har ikke veldig god støtte for VLC, så vil helst bruke WMP til avspilling.

  4. #4
    Intermediate Okay sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Når det skjer i MP, se under ...\mediaportal\log (eller logs?). Copy 'n paste error logen.

    Hvilke codecer har du installert?

    PS: MediaPortal bruker ikke WMP, slik jeg har forstått det.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •