PC surround system problem

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer Tomaso sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    143
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    PC surround system problem

    Jeg får ikke skikkelig lyd i senter/sub kanalene i det nye pc surround systemet mitt (bare spraking/vag lyd)..
    Lydkortet er et "Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty", og det er kobblet opp via SPDIF (minijack) tilkoblinger mot et "Logitech Z-5500 Digital" surround system som kjører i 6 Channel Direct modus.
    Alle de andre kanalene virker fint, det er bare senter/sub tilkoblingen det er problemer med.
    Noen forslag?

  2. #2
    Intermediate Muffinman sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    1,127
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hva slags lyd er det du spiller av? Spill eller film?

  3. #3
    Newcomer Tomaso sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    143
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Problemet er konstant uavhengig av hva jeg spiller av.

  4. #4
    Intermediate Okay sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Huh?
    "6 Channel Direct modus"

    Direct = analogt mener jeg å ha lest i manualen.

  5. #5
    Intermediate Wibla sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    1,110
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ingen creative kort er per i dag istand til å gi flerkanal digital lyd utenom passthrough fra film. Kjøp deg et lydkort som har Dolby digital eller dts-enkoder, eller bruk analog.

  6. #6
    Newcomer Tomaso sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    143
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Okay
    Huh?
    "6 Channel Direct modus"

    Direct = analogt mener jeg å ha lest i manualen.
    ja. ei egen analog overføring pr. kanal.

    Sitat Opprinnelig postet av Wibla
    ingen creative kort er per i dag istand til å gi flerkanal digital lyd utenom passthrough fra film. Kjøp deg et lydkort som har Dolby digital eller dts-enkoder, eller bruk analog.
    ja. bruker som sagt analog overføring..



    etter en del feilsøking, så tror jeg at problemet enten er at senter/sub signalet må byttes med en kryssa kabel, eller så er det noe galt med kontroll enheten til z-5500 systemet..

  7. #7
    Newcomer Tomaso sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    143
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Problemet er løst!
    Plukka opp et nytt z-5500 system i dag og fikk testa..
    Var sub'en som var defekt (den vidreformiddla ikke signalet til senter'n skikkelig).

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •