S/PDIF, MCE 2005 & receiver problem

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2006
    Poster
    140
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Question S/PDIF, MCE 2005 & receiver problem

    Kan noen forklare meg årsaken til følgende problem.

    Jeg kjører i dag MCE 2005 og all lyd går digitalt via S/PDIF (toslink) koblet mot en Pioneer VSX-1016 receiver. I manualen til forsterkeren står det så fint at man bare skal sette forsterkeren til "Auto surround", så skal den velge korrekt lydformat (stereo, DTS/DD, 5.1 etc). Det funker fint når jeg spiller av DVD, men ikke når jeg ser på TV (har i dag FloppyDTV) eller andre videofiler. Da får jeg alltid bare stereo. Jeg kan selvfølgelig overstyre dette på forsterkeren ved å velge korrekt format, men det hadde vært litt smutere hvis den velger korrekt format for meg.

    Anyone ?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    111
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Litt usikker her, men....Har du separat lydkort eller integrert i hovedkortet?
    Om det er separat kan du prøve å redusere samplingfrekvensen. Min forrige receiver klarte bare 48KHz
    På nåværende DENON 3806 kan jeg spille av 96KHz.

    Vet ikke om det kan justeres når lydkort er integrert i HK, men det vil jeg tro.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •