Windows Mediacenter og MyMovies.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 8 av 8
  1. #1
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    1,717
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Windows Mediacenter og MyMovies.

    Er der en rask måte å hente ned filminformasjon i MyMovies? Vil da at den går igjennom mappene på pcen og henter ned informasjon om filmene utifra navn på mappene.

    Vet at det kan legges til manuelt med en og en film, men det tar utrolig lang tid når en har 100 filmer på pcen.

    Så er dette mulig å få til?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2004
    Poster
    74
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, det kan du gjøre, men ikke gjennom mediacenter-interfacet. Du må gå på på config-programmet til my-movies og velge "import online titles" eller noe slikt. Husker ikke helt hva det het, men noe i den retning.

    Det er viktig å være klar over at filmene må ligge i egne kataloger. Det går ikke an å ha en katalog med masse iso-filer i. Du må ha en katalog med navnet på filmen, og så ligger det en iso-fil i katalogen. Noe ala dette:

    \movies\Gladiator\GLADIATOR.iso
    \movies\True Lies\TRUE_LIES.iso
    osv

    Da velger du å importere "movies" katalogen, og så søker den gjennom katalogen og laster ned info om alle filmene.

    Dette fungerer IKKE:
    \movies\GLADIATOR.iso
    \movies\TRUE_LIES.iso

  3. #3
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    1,717
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    JEg har egne mapper til alle filmene, men problemet er at den fant bare navn på 4 av 100. Mulig den da ser etter navnet på iso filen, og ikke på mappen og derfor ikke kjenner igjen filmene.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    21
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg bruker Dvd-profiler i tillegg til My Movies. Legger inn filmene med strekkode i Dvd-profiler og importerer dem via en xml-fil til My Movies. Har lagt til 100 filmer og det er gjort på under 10 minutter ved å taste inn strekkoden. I tillegg så får du jo høyoppløste coverbilder i My Movies.

  5. #5
    Intermediate wizkid sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    1,436
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nå har jeg òg lastet inn MyMovies. Har lagt de inn i hver sin mappe og de kommer opp i MCE/MyMovies. Når jeg så prøver å spille de av, går MyMovies i heng og returnerer til MCE.
    Hva er det som mangler her? Er det noen som har "The complete setup guide" som de kan poste, eller enkelt og greit løsning på min utfordring?
    Og går det an å få bort de automatiske nedlastningene på fil-info og cover?

  6. #6
    Intermediate wizkid sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    1,436
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Den eksakte meldingen ved åpning av ISO-fil i Mymovies:




  7. #7
    Intermediate wizkid sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    1,436
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Status:

    Har nå ingen feilmeldinger etter å ha avinstalert DaemonTools, og deretter instalert på nytt.

    Går nå inn i MyMovies og spiller av en film, "timeren" går på pekeren, men ikke på MM. Filmen starter ikke, men ingen feilmelding.

    Ser etter om DT har mountet ISO-filen, og det har den.

    Prøver igjen å starte ISO-fila, samme skjer. Går så tilbake til MCE, starten DVD`en. Og der starter jaggu ISO-fila.

    Er det sånn det skal være? Trodde den skulle starte direkte?

    Iallefall et par skritt nærmere brukervennlighet. Like før det blir bestilt fjernis nå. Kan nesten få bruk for den:-?

  8. #8
    Intermediate wizkid sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    1,436
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ikke spør meg hvordan, men det funket plutselig ???

    Og fjernis er bestilt...

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •