Ellendig lyd i Windows Vista

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Intermediate Beemer sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    693
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Ellendig lyd i Windows Vista

    Har problemer med lyden i Windows Vista.Høres ut som høyttalerene er sprengt.
    Bruker et Creative Live player kort.
    Har testet en patch som jeg lastet ned fra nettet.Men får bare valg om Mono + stero fikk valget mono etter patchen.
    Men samme ellenidige lyd.
    Noen som har et MEGA tips.
    Er saken et nytt kort,Som er Vista kombatibelt?

  2. #2
    Intermediate gorg sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    2,771
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Gå tilbake til xp.. det måtte jeg gjøre..

    lyden i vista var og er elendig

    fikk kjøre maks 16bit/44100hz, kjøpte meg da Echo MIA Midi lydkort, de hadde nye vista drivere..

    men funka ikke bedre, så installerte xp i tillegg til vista da.

    lyden jeg hadde kan beskrives slik: skrapete og anonym. veldig mye jitters i hele lydbildet, og når jeg skulle prøve å få det fikset var det ingen andre som hadde samme problemet.

    har du orginal vista? dvs lovlig

  3. #3
    Moderator striky sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Sted
    Vestfold
    Poster
    3,296
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av gorg
    lyden i vista var og er elendig
    Det vil jeg kalle en usaklig kommentar. Problemene dere nevner er driverrelatert, og skyldes ikke operativsystemet. Det er blant annet et kjent problem med siste driverpakke til VIA-brikkesett, som kan medføre spraking i lyd og generelt lav ytelse på systemet. Videre er det flere lydkortprodusenter som ennå ikke har fullt fungerende drivere til Vista.
    Jeg installerte Vista i forrige uke, og har ikke noen problemer med lyd. Lydkortet (Realtek HD) fungerer glimrende i alle modus fra 16 bit 44100 Hz til 24 bit 96000 Hz, såvel som SPDIF ut.

  4. #4
    Intermediate gorg sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    2,771
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    det første lydkortet jeg prøvde var integrert på hovedkortet siden SB Audigy ikke fungerte heller i vista.

    det jeg hadde da var realtek lydkort.. på nforce chipset

    og etter Echo hadde lansert offisielle drivere gikk jeg over til det, men funket like elendig.

    det at lyden var og er elendig i vista vil si: den var elendig når jeg kjørte vista alene, og er enda elendig etter noen måneder etter jeg gikk over til xp ( har begge installert), dvs ikke usaklig

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •