Dårlig bildekvalitet med get dekoder

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    1
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Dårlig bildekvalitet med get dekoder

    Problem: Meget dårlig bildekvalitet.

    Har digital dekoder fra get. Koblet til Media Center tv-kort med scart til s-video ledning. Har prøvd to forskjellige ledninger, men like dårlig bilde. Har et helt nytt tv-kort: WinTV-PVR-150 Media Center upgrade kit with MCE remote control

    Bildet var mye bedre før med dårligere tv-kort og uten dekoder med antennekabel rett i pc'en.

    Noen som har hatt liknende problem?

  2. #2
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Vet egentlig ingenting om tv via pc, men hvorfor må du bruke S-Video ?
    Der er bare én kabel der er dårligere enn S-Video og det er komposite.
    Kan du ikke bruke komponent, eller rgb over scart ?
    Har du sjekket innstillingene i digital boksen ?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    111
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    S-video er ikke spesielt bra desverre og de analoge tv-kortene som finnes på markedet er som regel ikke utstyrt med komponent eller rgb scart inn. PVR150 er et helt greit tv-kort, men personlig liker jeg bildekvaliteten fra ATi Theatre 550 baserte kort bedre.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    63
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ..men det ble bedre med nyere drivere eller?

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    24
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det kan hende at Get-boksen ikke har S-video utgang på scart-kontakten. I så fall er det compositt-signalet du får ut på en overgang fra scart til S-video. Dermed sender du et kompositt-signal inn på en S-video inngang og dette gir dårlig resultat, kanskje også sort/hvitt.

    Dette var nemlig tilfellet med digital-dekoderen (Motorola) til UPC.

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2004
    Poster
    95
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har ikke get boksen svideo ut da?
    Rimelig sikker på at jeg så det bak på den her om dagen. Men utsignalet på svideoen er kanskje kanalen du velger på dekoderen?

    Jeg har koblet antennesignalet videre med en vanlig antennekabel, men sliter med bildekvaliteten. Forsåvidt ikke noe værre enn før jeg fikk get boksen, men jeg leser en del tråder om hvordan det kan bli bedre nå. (Jeg har også MCE-150 kortet.) Kan ikke sammenlignes med ntenna direkte i tven.

    edit: ingen svideo i get boksen, så da husket jeg feil.
    De nyeste driverne til 150MCE kortet gav ikke bare litt, men MYE bedre tvbilde! Nå går det faktisk å se på tv gjennom pcen.
    (Men tvbildet fra scart på get-boksen (som da er digitalt fram dit) er selvfølgelig bedre.)

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •