bilde og lyd stopper helt opp!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
 1. #1
  Newcomer Cowstian sin avatar
  Medlem siden
  Mar 2006
  Poster
  27
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  bilde og lyd stopper helt opp!

  Når jeg ser på film med HTPC'en så hender det av og til at alt plutselig stopper opp, bilde hakker litt før det stopper helt opp og lyden forsvinner, Forsterkeren (HK avr 635) låser seg, ingen av knappene eller noen ting fungerer, man må skru av hovedstrøm bryteren for å resette den. Det er kun lyd signaler som blir sendt til forsterkeren.

  Vet noen hvorfor dette skjer? Lyden blir sendt via S/PDIF på det integrerte lydkortet. Kan det være et korrupt signal over denne som gjør at forsterkeren låser seg?

  Jeg har 2 dvd-spillere i pc'en den ene går over seriell-ata og den andre ikke, det er kun på spilleren med s-ata at dette har skjedd. Problemet kommer og går av og til skjer det og av og til ikke, selv om det er samme film.

  Temperaturer osv er helt fine!

 2. #2
  Newcomer
  Medlem siden
  Nov 2006
  Poster
  18
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Det er nesten umulig å si hva det kan være. Å spille av film over pc krever ofte mange finjusteringer og mye utprøving før man får et godt resultat. Men når man først får samme stabilitet som fra en separat dvd spiller så kan pcen gi et uovertruffent bilde (mange sliter riktignok med ujevne "panoreringer").

  Kan det være at det er et "trafikk" problem for sata spilleren? Ustabile drivere? Det høres ut som problemet er knyttet til denne spilleren og at du bør bruke den andre inntil du har fått tak i programvare / drivere som gir bedre stabilitet.

  Håper det ordner seg

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •