Ny HTPC kommet! Avforum inspirert! Ny test - Side 6

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 6 av 6 FørsteFørste ... 2 3 4 5 6
Viser resultater 101 til 106 av 106
  1. #101
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    13
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har et spørsmål om hardware og htpc, hvis dette er feil tråd å stille spørsmål i så beklager jeg dette:neutral:

    Jeg har følgene hardware:

    Pentium 4 3.2 Ghz HT
    Nvidia 7800GTX
    Creative audigy
    2GB DDR2 minne
    Skjerm tilkoblet: 23" 1920*1200 HP L2335 DVI / Sony 40w2000 HDMI (Ikke tilkoblet samtidig)

    Problem:
    Jeg prøver å spille en .ts fil (h264, 1080p, DD5.1, 25G)
    Jeg bruker Mplayer for å spille av filen. Avspillingen blir veldig hakkete og lyden looper og hakker. CPUload ligger på rundt 70%. Hvis jeg kjører filen uten lyd ved hjelp av mplayer kommando: -nosound(uten dekoing av lydsignal) spilles filmen helt utmerket med lavere cpuload. Så da blir spørsmålet: Er dette er hardware eller software/codec problem? Krever det så mye mer av CPU når man kjører med lyd?

    Her er litt info fra Mplayer, om det kan hjelpe.
    format : ts

    Video track
    Decoder: FFmpeg's ilbavcodec codec family
    Codec: FFmpeg H.264
    Frame Rate 25.000 FPS

    Audio track
    Decover: AC3 decoding with liba52
    Codec: AC3-liba52
    Bitrate: 384 kbps
    Sample Rate 48000 hz
    Channels 2


    AO: [dsound] 48000Hz 2ch s16le (2 bytes per sample)
    ID_AUDIO_CODEC=a52
    Starting playback...
    VDec: vo config request - 1920 x 1088 (preferred colorspace: Planar YV12)
    VDec: using Planar YV12 as output csp (no 0)
    Movie-Aspect is 1.76:1 - prescaling to correct movie aspect.
    ID_VIDEO_ASPECT=1.7647
    [swscaler @ 00CDED70]SwScaler: using unscaled yuv420p -> bgr24 special converter
    VO: [directx] 1920x1088 => 1920x1088 Planar YV12
    Using SSE optimized IMDCT transform
    Using MMX optimized resampler
    [ASPECT] Warning: No suitable new res found!
    Error while decoding frame!
    (last message repeated 3 times)

    Too many video packets in the buffer: (85 in 8462725 bytes).
    Maybe you are playing a non-interleaved stream/file or the codec failed?
    For AVI files, try to force non-interleaved mode with the -ni option.

    Too many video packets in the buffer: (88 in 8422817 bytes).
    Maybe you are playing a non-interleaved stream/file or the codec failed?
    For AVI files, try to force non-interleaved mode with the -ni option.
    (denne meldingen kommer 10ganger per 1sek helt til man tar pause/stop)


    Ingen av disse feilene oppstår når jeg bruker -nosound.

  2. #102
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,968
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    18 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    ...tror en ny tråd egner seg bedre for dette spørsmålet, noskillz...

  3. #103
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    13
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

  4. #104
    Intermediate Homealone sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    835
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Spennende denne vannkjølingen din. Spesielt med tanke på plasshensyn. Hvordan er støynivå og tempnivå?

    Legg gjerne ut flere bilder av udyret.

  5. #105
    Intermediate CFD sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    1,054
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hehe.. Eneste grunn til at det er verdt å nevne denne maskine er jo pga kjøleløsningen. Alene så koster jo den flere ganger mer enn selve komponentene.

    Støynivå er meget lavt. Selvsagt så kan maskinen gi fra seg ganske mye lyd mtp at det sitter 4x 12db vifter i den ,men disse er justert ned med viftestyringen. Jeg har testet litt ut og alt kan fint kjøres vifteløst med unntaket av viften i PSUen. Den er av merket Delta 350W (god gammel 4år gammel venn) som er meget stille. Et problem er viftene og vibrasjoner fra disse. Det er ikke mye ,men det er pumpene som bråker mest i hele systemet. Planen var å bygge en liten boks av MDF og putte pumpene i denne. Borre hull til slangene (12mm ID , mot 6 og 8mm ID som er normalt) og stappe hele boksen full av dempemateriale. Pumpene vil naturligvis gi fra seg litt varme ,men dette blir overført til vannet. (mesteparten). Satser på at det skal gå fint.


    Tempraturer. Vifteløst så ligger jeg på rundt 45c med full belastning. Har ikke testet så veldig mye mer enda. Men fikk den akkurat ferdig før jeg reiste ut til sjøs i Oktober så jeg har ikke fått testet den mer enn en dag eller noe slikt.

  6. #106
    Intermediate Homealone sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    835
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hae et problem med viiv på maskinen nå. Lastet ned dette programmet: Intel(R) Viiv(TM) Technology Test Utility.

    Får melding om at hardware er ok, men har noe feil software. Alt av drivere er de nyeste. Har ny chipsett driver, skjermkortdriver og lydkortdriver.

    Samme med mus og tastatur. Noen ideer?

Side 6 av 6 FørsteFørste ... 2 3 4 5 6

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •