Etter overgang til 2007: "Tuner not installed" i Win Vista RC1

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Intermediate homecinema sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    3,116
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Etter overgang til 2007: "Tuner not installed" i Win Vista RC1

    Har fått et problem nå med Windows Vista RC1 og TV-kort: når jeg starter media center delen i Vista får jeg beskjed om "Tuner not installed". Dette har med datosettinger å gjøre; hvis jeg endrer dato tilbake til desember 2006 og starter på nytt fungerer TV i media center delen av Vista som det skal. Om jeg da endrer til riktig dato og starter pc'en på nytt får jeg igjen "tuner not installed" !!! Er det noen andre som har fått samme problem?
    RC1 av Windows Vista skal jo fungere fram til juni 2007...?!?

  2. #2
    Newcomer own sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2006
    Poster
    280
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Muligens at det er en datospesifisert KBXXXXX oppdatering som lager trøbbel for deg.

    Du kan ha fått kjørt oppdateringe i feil rekkefølge og det kan skape slike problemer.

    Prøve å fjerne oppdatering gjort etter 12-06. Evt reinst. RC1.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •