3,3v problem! Kjempekrise! Hjelp!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 1 av 2 1 2 SisteSiste
Viser resultater 1 til 20 av 24
  1. #1
    Intermediate cowboy bebop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    1,427
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    3,3v problem! Kjempekrise! Hjelp!

    Jeg begynner plutselig å få opp en advarsel av asusproble som sier at 3,3v har strømproblemer, noe som medfører riktighet. Denne skal nemlig ligge på +3,3v men hos meg er den nede på +2,6v til +2,8v. Hva kan jeg gjøre med dette da? Jeg finner ingen instillinger på dataen for å presse denne oppover.

  2. #2
    Intermediate Wibla sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    1,110
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er det ikke heller. hva slags powersupply har du?

  3. #3
    Newcomer nutts sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    153
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tror ikke det er så mye å bekymre seg over, men hvis du absolutt vil fikse det, så er nok en ny strømforsyning i maskinen løsningen.

  4. #4
    Intermediate cowboy bebop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    1,427
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har en 350W 0db psu.

    i dag flimret bildet på skjermen også. Til tider forsvant det helt. Da koblet jeg av et arbeidslys inni dataen og skrudde av LCDdisplayet på framsiden. Da sluttet flimmringen.

    Har jeg for liten strømforsyning?
    Litt surt ettersom den koster 1300,-

  5. #5
    Expert RoKo sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    6,554
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nå er jo ikke 350watt mye i disse dager da....
    Den er vel helt lydløs - derfor den lave styrken (og den høye prisen...).

    Hvor mange disker osv har du koblet til? Annet som trekker power hvilket fører til overbelastning?

  6. #6
    Newcomer nutts sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    153
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvordan skjermkort har du?
    Hvor mange disker har du osv?

    De fleste av litt " råere " skjermkort i dag krever en strømforsyning som er relativt kraftig, og som klarer å gi en del ampere på 12V delen.
    Husker ikke akuratt hvor mange ampere som er minimum kravene for disse kortene. Det skulle uansett ikke gjort att skjermen din flimret.
    Hvis det hjalp å skru ned strømforbruket ditt i maskinen, så er nok din strømforsyning litt liten.

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    184
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg ville heller solgt den strømforsyninga og kjøpt en solid psu med 500 watt......med 120mm vifte er den så og si lydløs.......

    Jeg har selv denne.

    Med 120mm 1000rpm vifte i den, i front og på cpu blir pcen overdøvd av min WD eksterne disk som står på gummiføtter...

  8. #8
    Intermediate jozho sin avatar
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    1,530
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av cowboy bebop
    Da koblet jeg av et arbeidslys inni dataen og skrudde av LCDdisplayet på framsiden. Da sluttet flimmringen.
    Sluttet alarmen også? Da kan vel problemet være at du koblet for mye på 3.3V en? Hvis du har flere 3.3V ut'er så prøv å spre lasten litt.

    Nå vet jeg lite om hvordan strømforbruk er i en PC, men det er jo generell elektro at mye last fører til spenningsfall.

  9. #9
    Intermediate cowboy bebop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    1,427
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    120mm vifte i mitt kabinett= Kokt strømforsyning. (helt lukket system)
    Jeg har 18hdder inni der, men de er drevet av en egen strømforsyning, så det har ingenting å si. jeg kjører et 128mb VGAgrafikkort. en 300gb WD. en enkeltkjerne 2,59ghz som går på 3,2ghz.
    Ellers så er det ikke mye som skulle bruke mengder med strøm.

    Jeg har forresten forbedret kjølingen av strømforsyningen, så nå er +3,3v oppe på +2,95v. så nå er alt stabilt igjen.

  10. #10
    Intermediate santa claus sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    2,225
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av cowboy bebop
    Jeg har 18hdder inni der

    18???

  11. #11
    Intermediate cowboy bebop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    1,427
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    eller 2,2TB om du vil.

  12. #12
    Expert RoKo sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    6,554
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Selv har jeg 9 interne SATA2 samt 6 eksterne disker...
    200GB, 200GB, 400GB, 250GB, 250GB, 250GB, 500GB, 320GB, 320GB, 500GB, 320GB, 500GB, 320GB, 320GB, 320GB = totalt: 4970GB (4,97TB)

    Og fortsatt er det dårlig plass... :-|
    Strømforsyningen yter 580W, så det er nok å ta av...

    Må riktig nok fjerne noen av de eksterne ved reboot, men det går greit...

  13. #13
    Intermediate
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    2,786
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av RoKo
    Selv har jeg 9 interne SATA2 samt 6 eksterne disker...
    200GB, 200GB, 400GB, 250GB, 250GB, 250GB, 500GB, 320GB, 320GB, 500GB, 320GB, 500GB, 320GB, 320GB, 320GB = totalt: 4970GB (4,97TB)

    Og fortsatt er det dårlig plass... :-|
    Strømforsyningen yter 580W, så det er nok å ta av...

    Må riktig nok fjerne noen av de eksterne ved reboot, men det går greit...
    Hva inni huleste har du innpå pc`en din??
    5TB er...ja...ganske så mye!
    :-D

  14. #14
    Expert RoKo sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    6,554
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    HD - for det meste. Fy, sånn plass det tar. Ikke forenlig med Bill Gates mening for noen år tilbake nei....

    Også en god del musikk, men mest serier og filmer i HD.

  15. #15
    Intermediate cowboy bebop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    1,427
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, huff, sliter med plassmangel jeg også, ikke bare har man sikkerhetskopiert hele platesamlingen, men alle filmene, samt opptak fra forskjellige tvkanaler.

    Bare House MD sesong 1 og 2 tar jo over 17gb i HD.

    har for øvrig noen eksterne også, men de er ikke koblet til. (derav tre diskstationer på 400gb hver. En med musikk, en med diverse program, og en for sikkerhetskopier av diverse datamaskiner)

  16. #16
    Intermediate cowboy bebop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    1,427
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hjelp! 3,3v er helt ute av kontroll! Den bare raser nedigjennom! Voltstyrken er nede på 2,4v! Skjermkortet har begynt å feile. Bildet blinker, og holder seg bare så vidt stabilt. Asus probe varsler hele tiden.
    Jeg har koblet fra alt som er unødvendig, det vil si at minne, grafikk, harddisk og en usbutgang er aktiv, ellers er omtrent alt slått av.

    Noen som har noen ideer?

  17. #17
    Intermediate cowboy bebop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    1,427
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ooooog der var den oppe på 3,1v igjen...
    Alt jeg gjorde var å ta litt på noen ledninger inni der, samt koble fra en 12cm vifte. Rart.

  18. #18
    Expert RoKo sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    6,554
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du, ærlig talt; skaff deg et nytt power - aller helst før du tar rotta på noen av de dyrere komponentene koblet til....
    Eksempelvis en 520W fra OCZ. Stabil som pokker og ikke minst til en svært overkommelig pris. Alternativt en i samme klasse fra Tagan.

    Lykke til! :-)

  19. #19
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2006
    Poster
    16
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    du kan bare kjøpe en psu til da... er ikke noe problem å bruke flere psu'er. Eneste du må gjøre er å koble innpå den grønne ledern på den psu'en som ikke er kobla til Hovedkortet på den grønne ledern til psu'en som er kobla til hovedkortet. (ble en rar setning:P)
    Filservern her hjemme har vel 17 harddisker, og der har jeg 2 psu'er på 500W hver.

  20. #20
    Intermediate cowboy bebop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    1,427
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har allerede flere PSUer. Så strømmangel har ikke vert problemet. Derimot frykter jeg at ett eller annet har kortsluttet inni der, men nå er problemet tydeligvis i orden.

Side 1 av 2 1 2 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •