Fikk problem med stasjonære data'n hjelp ønskes!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 10 av 10
  1. #1
    Intermediate Faller sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    743
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Fikk problem med stasjonære data'n hjelp ønskes!

    broren min kom hjem fra skolen idag (BI). Han skulle surfe på nettet vg.no, dinside.no osv. (han bruker forøvrig firefox.) Når han lukket firefox skrudde data'n seg av.

    Noen som vet hva som er feil?

    takk for svar på forhånd

  2. #2
    Newcomer Taskeladdn sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    237
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Får du slått maskinen på igjen ? Eller er den helt død ?

  3. #3
    Intermediate Faller sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    743
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det funker å skru den på i den grad av at man kommer inn på skrivebordet. Man får melding om at datamakinen har gjenoppstått etter en alvorlig feil. (altså en "typisk feilmelding") Så 5-15 sek etter skrur den seg av. Slik gjentar det seg så lenge man gidder å prøve. :S

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    131
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    jeg bruker selv firefox og har ikke hatt noe problem med det, det kan jo være et virus/spam som har kommet med et popup prøv å gå inn i sikkermodus og se om det hjelper (trykk F8 rett før innlogging), der kan du avinstallere firefox og se om det hjelper

  5. #5
    Active teoh sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    328
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Høres mistenkelig ut som et virus

  6. #6
    Intermediate Faller sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    743
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hvis det er virus; hva gjør jeg får å blir kvitt det? n(ja, jeg vet at det avhenger av hva slags virus det er)

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    131
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hvis du har virus program så kan det gå an å fjerne det med det, hvis ikke så kan du bare laste ned et gratis et, hvis ikke det går så kan det hende at du må formatere disken.

  8. #8
    Intermediate Faller sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    743
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    problem løst! min andre bror kom hjem fra jobb nå, og startet data'n og deaktiverte noen programmer

    men takk for svar alikevel!

  9. #9
    Newcomer Taskeladdn sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    237
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    bra det ordnet seg =) Fungerer vanligvis å starte maskinen i sikkerhets modus, (f8 under oppstart) Så slette di siste innlagte prog når man får slike problemer =)

  10. #10
    Intermediate Faller sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    743
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ok. jeg fant ut at jeg tok feil. Det var ikke borte. Har også funnet ut at det er en slags trojan. (den heter b116.exe) Har også funnet en guide på hvordan jeg skal fjerne den.

    men på den guiden står det at man skal bruke en ATF Cleaner i sikkermodus, noe jeg ikke finner. er jeg nødt til å legge den i //:C ?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •