Standby knapp fungerer ikke i MCE

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Active cozmo sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    348
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Standby knapp fungerer ikke i MCE

    På min MCE fjernkontroll skjer det ikke en dritt når jeg trykker på pc-"power-knappen", dvs knappen som er helt oppe i høyre hjørne (se bilde her om du ikke husker http://www.automatedhome.co.uk/images/mce_remote1.jpg )

    Trodde denne skulle kunne sette pc'en i standby, evt skru den av ? Hvordan konfigurerer jeg evt dette ?


    cozzie

  2. #2
    Active cozmo sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    348
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Svarer meg selv, igjen. Var bare å sette opp i powermanagement i windwos hva man ønsket at skulle skje når powerknappen ble trykket

    Tilleggfrust : Hvorfor går viftene når maskinene er i standby ?....

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    202
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Les denne guiden:
    MCPC.no forum -> Standby guide

  4. #4
    Active cozmo sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    348
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av pal+
    Takk, fant ut av det før jeg så svaret ditt. Måtte bare enable S3 standby i BIOS

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •