Mye MCE prat her... dere er klar over prg. Mediaportal? - Side 3

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 3 av 5 FørsteFørste 1 2 3 4 5 SisteSiste
Viser resultater 41 til 60 av 94
  1. #41
    Newcomer paddo sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    193
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    blir veldig intersert nå som eg leser dette og mediaportal må bare testet når eg kommer heim men er det noen som vet om denne:Komplett.no - Fjernkontroll og IR til MS Media Center viker med mediaportal?

    takk for tipset

  2. #42
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    72
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kryss av for "Use Microsoft MCE remote or keyboard" under "Remote" i MediaPortal Setup så er du der!

    ------------
    Leon

  3. #43
    Intermediate Okay sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jepp. Funker uten noe problemer (er allerede krysset av).

    For flere muligheter og knotroll av dekoder etc. via blastere kan du kikke på MCE replacement plugin

  4. #44
    Intermediate Okay sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Til dere audiofile:

    MediaPortal har nå ASIO-støtte
    Sitat Opprinnelig postet av JetBoy
    ASIO is like a direct line from your music player to your audio card. The main advantage of using it in an HTPC is that it prevents windows from resampling your cd:s and mp3:s to 48 kHz. This way, your music sounds a bit better, and you can listen to 44.1 kHz dts tracks which is impossible without ASIO or Kernel Streaming.

  5. #45
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    77
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Okay
    Til dere audiofile:

    MediaPortal har nå ASIO-støtte
    Må man laste ned en av snapshotene for å få ASIO støtte?

  6. #46
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    72
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Domex
    Må man laste ned en av snapshotene for å få ASIO støtte?
    Ja. ASIO-støtte vart lagt inn i slutten av januar.
    Dersom du ikkje har MP installert, installer 0.2.2, legg på siste "snapshot" og konfigurer MP til slutt.

    ------------------
    Leon

  7. #47
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    77
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av LeonGjerland
    Ja. ASIO-støtte vart lagt inn i slutten av januar.
    Dersom du ikkje har MP installert, installer 0.2.2, legg på siste "snapshot" og konfigurer MP til slutt.

    ------------------
    Leon
    Jeg får ikke feilmeldinger på skins når jeg legger til snapshot.

  8. #48
    Intermediate Okay sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg får ikke feilmeldinger på skins når jeg legger til snapshot.
    Så fint....? :?

    Dersom du får feilmelding må du laste ned skin beregnet for SVN.

    Og angående skins:
    For de som liker et stilrent og behagelig skin:

    Simplify er oppdatert (bilde = link)

  9. #49
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    77
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Okay
    Så fint....? :?

    Dersom du får feilmelding må du laste ned skin beregnet for SVN
    hehe

    Jeg mente at jeg fikk feilmeldinger på skins når jeg oppdaterte ned snapshot.

    Men jeg har ikke funnet noen skins som funker med snapshot.

  10. #50
    Intermediate Okay sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Standard Blue2 vil alltid virke med seneste SVN

    Simplify som over funker. Finnes nok andre og; de er ofte merket 0.2.2.0 + SVN

  11. #51
    Newcomer frorem sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    83
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Unhappy

    Får ikke lastet ned Mediaportal på deres hjemmeside, må ha serverpassord og brukernavn...var det ikke gratis?

  12. #52
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    244
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har installert MediaPortal på min bærbare pc, og programmet ser ut til å starte greit. Det er bare ett problem; ingen lyd!? Får ikke til å spille av noe av musikksamlingen min. Bilder går fint, har ikke testet dvd enda. Må gjøre det i kveld. Musikkfilene er hovedsaklig aac (bruker iTunes). Noen som har en ide? Er forøvrig temmelig grønn i mediasenter verdenen.

  13. #53
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    77
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    DVD Navigering

    Hei

    Jeg bruker Nvidia Pure Video Decoder i Mediaportal og alt funker veldig bra utenom DVD navigering. Den går veldig treigt og noen ganger får jeg ikke navigert i det hele tatt. Noen som har vært borti det samme?

  14. #54
    Intermediate marsboer sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    3,764
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det fungerer flott her med media portal og purevideo på XP SP2. Spørs om det er et fenomen med din hardware. Evt kan det gå tregt dersom du kjører en del videoprossessering i bakgrunnen alá ffdshow osv

  15. #55
    Active Andreash sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2004
    Poster
    308
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    navigering

    Hei.
    Jeg har også problemer med navigering i DVD-menyer. Veit at det er eit kjent problem med Mediaportal. Og desverre forhindrer dette brukervennligheten såppass mye at resten av familien ikke vil bruke det...

    Bruker Vista media Center til daglige mediabehov og restarter til XP og mediaportal nå det er meg sjølv som skal sjå film..

  16. #56
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    77
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Skal visst nok funke med Nero DVD navigator. Skal prøve den når jeg kommer hjem fra jobb.

  17. #57
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    72
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dersom det er problem med DVD-navigering, prøv å krysse av for "Disable DxVA...." under DVD, Codec, i konfigurasjonsprogrammet.

    Eg bruker i dag MP 0.2.2 oppdatert med nokså fersk SVN, nVidia ForceWare 93.71, Pure Video 1.02.223, GT-7950 og har ingen problem med navigering.

    På min bærbare, derimot, med ATI MOBILITY RADEON X300/Intervideo WinDVD Decoder 7, må eg slå av DxVA.

    Så i praksis må ein prøve seg litt fram med codecs og innstillingar. Vi må og hugse på at MP fortsatt er beta!

    ---------------
    Leon

  18. #58
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    77
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av LeonGjerland
    Dersom det er problem med DVD-navigering, prøv å krysse av for "Disable DxVA...." under DVD, Codec, i konfigurasjonsprogrammet.

    Eg bruker i dag MP 0.2.2 oppdatert med nokså fersk SVN, nVidia ForceWare 93.71, Pure Video 1.02.223, GT-7950 og har ingen problem med navigering.

    På min bærbare, derimot, med ATI MOBILITY RADEON X300/Intervideo WinDVD Decoder 7, må eg slå av DxVA.

    Så i praksis må ein prøve seg litt fram med codecs og innstillingar. Vi må og hugse på at MP fortsatt er beta!

    ---------------
    Leon
    Jeg har en bra PC som jeg blant annet kan kjøre Full HD (1080p) på uten noen problemer så jeg tror ikke det er det som er problemet.

    Jeg får stort sett navigert i DVD menu men problemet ligger i oppstarten til DVD hvor man velger hvilket språk man skal ha. Der får jeg ikke gjort noen ting. Og det liker ikke resten av familien. Så jeg bruker Theatertek som ekstern spiller og det funker veldig bra. Synes også jeg får bedre bilde med Theaterek.

  19. #59
    Intermediate Okay sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har aldri opplevd navigeringsproblemer - dvs. jaeg har, men ikke i MediaPortla (Eltax er noe dritt).

    Ellers: "Får ikke lastet ned Mediaportal på deres hjemmeside, må ha serverpassord og brukernavn...var det ikke gratis?"

    Jo. Skjønner ikke det... kan være midlertidig serverfeil.

    Prøv: MEDIAPORTAL - free MediaCenter HTPC Software - MediaPortal Downloads

  20. #60
    Newcomer Aftensvermer sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    91
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Irriterende at man ikke kan kjøre MP på secondary display uten å angi det som primary. Bruker stasjonære PC som media center, men funker dårlig når man ikke kan kjøre programmet via prosjektoren, men via pc skjermen

Side 3 av 5 FørsteFørste 1 2 3 4 5 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •