MSI TV@nywhere Master; finner ikke hardware

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    MSI TV@nywhere Master; finner ikke hardware

    Gikk til innkjøp av dette TV-kortet først og fremst pga pris, men har problem med at hardware ikke blir funnet i XP-home. Lastet ned siste driver, da innstallering fra CD'en ikke fungerte. Men installasjonen blir avbrutt da kortet ikke blir funnet. Hadde i ett MPEG-kort i PCI-sloten før jeg byttet ut dette med TV-kortet. (pga mangel på ledige sloter). Lurer på om dette ikke er helt "ute"...


    Noen tips?

  2. #2
    Active Frode H. sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    370
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Last ned og innstaller de nyeste chipsett driverene, forsøk så å bytte plass på et par PCI kort i tilfelle det er en ressurskonflikt.

    Frode

  3. #3
    Intermediate LL sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    2,895
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Last ned og legg inn nyeste versjon av bios til hovedkortet ditt? Oppdater Windows? Fjern alle spor etter kortet du hadde tidligere...

    Ta kortet med til noen andre og prøv om det virker der. Mulig kortet ikke funker skikkelig?

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøvde å bytte om plass med ett Firewire-kort. Fant fremdeles ikke TV-kortet, men det andre ble funnet.. Har en eldre PC; P3 450mhz ops: , 256MB, men det bør vel ikke være grunnen til at kortet ikke oppdages. Oppdatering av driver til chipset? Hvordan gjøres dette? Skal prøve kortet i en annen PC, når julen er over... God Jul forresten..

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Måtte gi opp tv-kortet... Ble innstallert problemfritt i en nyere PC, så det er nok hovedkortet mitt som er for gammelt.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •