Canal Digital digital-TV med HTPC

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
 1. #1
  Newcomer
  Medlem siden
  Apr 2006
  Poster
  23
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Canal Digital digital-TV med HTPC

  Noen her som har digitalTV fra Canal Digital? Er det ikke slik at nå man tegner abb. på CD digitalTV så får man en tuner som man må koble mellom antenneuttak og TV? Og det er denne tuneren som brukes til å skifte kanal. Da mister man vel muligheten til å ha dobbel tuner, dvs. å kunne ta opp fra en kanal og se på en annen? Og mister man ikke også EPG i WMCE? Da er det fint lite igjen av funksjonaliteten (ta opp program, ta opp serie, nøkkelord-opptak)...

 2. #2
  Newcomer
  Medlem siden
  Dec 2005
  Poster
  19
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av geirr
  Noen her som har digitalTV fra Canal Digital? Er det ikke slik at nå man tegner abb. på CD digitalTV så får man en tuner som man må koble mellom antenneuttak og TV? Og det er denne tuneren som brukes til å skifte kanal. Da mister man vel muligheten til å ha dobbel tuner, dvs. å kunne ta opp fra en kanal og se på en annen?
  Stemmer. For å få det du ønsker må du i så fall ha to tunere og tilhørende (smart)kort, så det blir en dyr affære. Dessverre støtter ikke XPMCE å ha dobbelt tuner-oppsett med ulike kilder, dvs. for eksempel analogt antennesignal på den ene og digitalboks som den andre kilden. Ellers kunne det vært en halvgod løsning.

  Sitat Opprinnelig postet av geirr
  Og mister man ikke også EPG i WMCE? Da er det fint lite igjen av funksjonaliteten (ta opp program, ta opp serie, nøkkelord-opptak)...
  Dette stemmer ikke. Du får EPG mot Canal Digital-tuneren (eller omtrent hvilken som helst digitalboks). Valget heter "unmapped digital cable", og som navnet antyder, er ulempen at du må sette opp kanalnummereringen selv, slik at den samsvarer med boksen/abonnementet.

  EPG-en mangler enkelte kanaler som inngår i CD-abonnementene (dette gjelder sikkert også andre tilbydere). Ellers fungerer det helt fint. I alle fall hos meg.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •