CPU problematikk

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    155
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    CPU problematikk

    Hei.
    Har et problem med min maskin når jeg kjører Windows MCE norsk versjon.
    CPU Ligger på 100% konstant når jeg ser tv via mce2005. Dette medfører hakking av tv bildet, noe som gjør tv delen så og si ubrukelig på maskinen.
    Ved musikkavspilling, videoavspilling osv fungerer det bra.

    kjører ATI All in Wonder X800ve kort (mce godkjent)
    Har forøvrig en celeron 2,8 prosessor og 1024mb minne

    Noen som kan hjelpe??

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    92
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Heisann

    Hva slags tv-kort?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    155
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har et ATI AIW X800ve kort

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    783
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Og alt av drivere og programvare er oppdatert?

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    155
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    JEpp. Har lagt inn alt i riktig rekkefølge osv osv.

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    155
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ingen tips?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •