Ingen æøå på undertekster! Divx under MCE.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Ingen æøå på undertekster! Divx under MCE.

    Jeg har en del divx-filmer jeg ville ha visst inne i Media Center.
    Dette går uten problemer helt til jeg legger til undertekster med æøå (norsk)
    Da blir det bare noen rare (kanskje samiske?)tegn hvor det egentlig skulle ha vært æ, ø eller å..

    Så.. Hva er problemet?


    Takk på forhånd,

    Cowai

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    44
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av cowai
    Jeg har en del divx-filmer jeg ville ha visst inne i Media Center.
    Dette går uten problemer helt til jeg legger til undertekster med æøå (norsk)
    Da blir det bare noen rare (kanskje samiske?)tegn hvor det egentlig skulle ha vært æ, ø eller å..

    Så.. Hva er problemet?


    Takk på forhånd,

    Ari selseng
    Hei,

    Hvilket program bruker du for å få frem undetekster ?
    Jeg fikk akkurat samme problem som deg når jeg brukte VobSub. Skiftet til
    VSFilter/DirectVobSub, og æøå fungerte.

    Leif Åge

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    VobSub.... bruker mediaportal nå..

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •