hjelp med mce og ati 9600 kort!?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer 2mMy sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    51
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    hjelp med mce og ati 9600 kort!?

    Heisann!
    har en shuttle jeg tenkte jeg skulle bruke som mediapc
    har lagt inn medacenter 2005
    men så kommer problemet, har et ati 9600 Se agp kort med 128mb ram
    når jeg ikke har innstalert noen skjermdriver, så funker det å starte media center, men den vil ikke kjøre videoer pga manglene skjermkort støtte.. greit nok, så legger man inn skjermkort driver, men da blir bare hele media center svart når man starter den. kan se musa og høre start lyden men ikke noe mer..
    men trykker jeg alt+tab eller winknappen sånn at media center kommer i bakgrunn, da kan jeg se den! men altså ikke ellers..også fort man trykker på den, så blir den svart igjen!
    har prøvd et par forskjellige drivere fra ati siden, men ikke noe suksess..
    noen som kan hjelpe?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    26
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Heisann!

    Du må installere Catalyst nyeste drivere for MCE 2005....du finner dem på ATI hjemmesider

  3. #3
    Newcomer 2mMy sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    51
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hmm hvis det er denna 5-13_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_29124 du tenker på, så hjalp ikke den noe, har faktisk prøvd den før og! er hvertfall den jeg får på ati siden under mce!

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    27
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Kort som støtter mce2005 i følge ati sine sider

    For a list of MCE compatible devices, please see ATI Solutions for Windows XP Media Center Edition 2005.

    Radeon X850 XT PE, X850 XT
    Radeon X800 XT PE, X800 XT, X800 PRO
    Radeon X700 XT, X700 PRO
    Radeon X600 XT, X600 PRO
    Radeon X300, X300 SE

    Radeon 9800 XT, 9800 PRO
    Radeon 9600 XT, 9600 PRO
    Radeon 9550

    Her står ikke Radeon 9600

  5. #5
    Newcomer 2mMy sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    51
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    nei, så da vil det si at det ikke er håp? MÅ jo være noen der ute som har fått det til? :?

  6. #6
    Newcomer 2mMy sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    51
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    med en liten resetting av mce, så funket det!
    takker for respons! :grin:

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •