Problem med Theatertek 2.2

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Intermediate Muffinman sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    1,127
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problem med Theatertek 2.2

    Kjøpte Theatertek i sommer og det har fungert veldig bra. Bruker en Ati Remote Wonder og Theatertek sine egne remotefiler.

    Imidlertid oppdaget jeg at det var kommet ny versjon på Theatertek sine sider, og jeg oppgraderte til versjonen i emnet. Og med det oppstod et problem; å navigere i DVD-menyene fungerer bare delvis. F.eks. kan det fungere fint på hovedmenyen, men går man til en undermeny som subs er det ikke mulig å navigere på annet vis enn å bruke musepekeren (via fjernkontroll).

    Har prøvd å avinstallere hele shaiten og legge inn 2.2 fra scratch, men problemet forsvant ikke.

    Noen som opplever det samme? Fint om jeg slipper å nedgradere til forrige versjon...
    :-)

    EDIT: Ser på forumet hos Theatertek at jeg ikke er helt alene om å oppleve dette. Leser videre der etter løsning...

    EDIT 2: Nope, ingen løsning på der heller, men et par sjeler til med problemet.

  2. #2
    Intermediate Muffinman sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    1,127
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

  3. #3
    Intermediate Muffinman sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    1,127
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hm...ved å bytte til overlay istedet for wmr9 fungerer dvd-navigeringen fint. Men det er jo en dårlig løsning.


    EDIT: Oppdatert skjermkortdriver, ingen bedring...

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •