Problemer med streaming i Windows media player

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    38
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problemer med streaming i Windows media player

    Ok, jeg har en del problemer med streaminga i media player. Hver gang jeg skal spille av noe, skjer det samme problemet. Alt går tilsynelatende bra helt til jeg skal spille av noe. Da står det bare ready og ingenting skjer når jeg trykker på play

    Noen som kan hjelpe?
    Takker for alle svar

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    10
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Samme problem

    Jeg har samme problemet.
    Tror det skjedde etter at jeg la inn amdcpufix og x2patch for min athlon x2 4400+.
    Har lagt inn spørsmålet på microsoft, windows media player community.
    Skal poste løsningen hvis jeg får den.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    10
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Løst!

    Problemet er løst.

    Feilmeldingen var C00D11D4.

    Løste dette ved å velge verktøy->alternativer->nettverk
    Og så krysse vekk UDP.

    Lukk og start MediaPlayer på nytt.


Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •