vise bilder i filmfoldere i mce

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    264
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    vise bilder i filmfoldere i mce

    er det mulig og legge inn bilder i folderne slik at disse kommer opp i mce a'la sånn man gjør med musikken? der kan man jo laste ned et bilde og kalle det "folder" så vises bildet i mce.. har prøvd dette i videoer også, men det fungerte heller dårlig. tips?

  2. #2
    Active Baker sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    451
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kaller du filen folder.jpg kommer bildet opp som folder-ikon i MCE.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    264
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Red face

    visste seg at jeg bare trengte og avslutte mce og starte på nytt så var de på plass..

    men til et annet problem.. har ca 100 album i mce nå og i 96 av de vises folder.jpg bildet.. i de resterende 4 har jeg prøvd og laste ned bilder på samme måte men, når jeg skal lagre får jeg melding om jeg vil overskrive folder filen som allerede er lagret, velger da ja, og får opp feilmeldingen "ingen tilgang". har på "vis skjulte filer og mapper" og det er ingenting i de aktuelle mappene bortsett fra mp3 filene.. skjønner ikke hvorfor jeg ikke får lagret bildene i akkurat de mappene da jeg har gjort nøyaktig det samme på hele gjengen..

    noen som har vært borte i liknende?

  4. #4
    Active unIQue sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    412
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jepp har samme problemet selv. Eneste jeg ser er at hvis du åpner et "mp3 album" (en folder med et helt album ) så ligger faktsik bildet i mediaplayeren.....

    Men finner det verken i folderen eller MP3 taggen...

    Fatter det heller ikke...

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    264
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    får de ikke i mediplayer heller jeg.. utrolig irriterende!!

  6. #6
    Active Baker sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    451
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv "cover art fixer" også, bare for å se om det er noe krøll den veien.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •