Tv2 webtv ute og kjører!!!!!!!!!!!!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    1
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Tv2 webtv ute og kjører!!!!!!!!!!!!

    Noen som har peiling på dette:

    Har problemer med de fleste ny-utlagte
    sendinger fra tv2 webtv, den buffrer til hundre
    prosent, for å deretter bruke en evighet
    på å starte opp sendingen, ikke nok med det, det går da ikke ann
    å "spole" da spoler han og når du deretter skal starte den fra den valgte
    plassering hopper den tilbake til starten og bruker en evighet på å starte fra starten igjen...

    Utrolig irriterende, prøvd å sende mail til webtv gruppen hos tv2, men d
    sa dette ikke var noe prob. de hadde hørt om før

    (P.s ingen brannmur sak, alt er godkjent)

    forøvrig så funker det meste av eldre sendinger finfint.....

  2. #2
    Active
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    310
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er det ikke flott med Windows media player...
    For meg er Windows media player "the buffer player", mye buffering og veldig lite "playing"...

    Jeg betaler uansett ikke for web tv sålenge "the real thing" er gatis.

  3. #3
    Newcomer tresko sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    209
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av ktuls
    Noen som har peiling på dette:

    Har problemer med de fleste ny-utlagte
    sendinger fra tv2 webtv, den buffrer til hundre
    prosent, for å deretter bruke en evighet
    på å starte opp sendingen, ikke nok med det, det går da ikke ann
    å "spole" da spoler han og når du deretter skal starte den fra den valgte
    plassering hopper den tilbake til starten og bruker en evighet på å starte fra starten igjen...

    Utrolig irriterende, prøvd å sende mail til webtv gruppen hos tv2, men d
    sa dette ikke var noe prob. de hadde hørt om før

    (P.s ingen brannmur sak, alt er godkjent)

    forøvrig så funker det meste av eldre sendinger finfint.....
    Har også problemer med dette.
    Macintosh OS 10.3 og 10.4

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    19
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av ktuls
    Noen som har peiling på dette:

    Har problemer med de fleste ny-utlagte
    sendinger fra tv2 webtv, den buffrer til hundre
    prosent, for å deretter bruke en evighet
    på å starte opp sendingen, ikke nok med det, det går da ikke ann
    å "spole" da spoler han og når du deretter skal starte den fra den valgte
    plassering hopper den tilbake til starten og bruker en evighet på å starte fra starten igjen...

    forøvrig så funker det meste av eldre sendinger finfint.....
    Hei. Bruker du Internet Explorer eller en annen nettleser? Eller bruker du Media Center? At eldre sendinger fungerer fint tyder på at det kan være et problem med høykvalitetsvideo som kun finnes på nyere programmer.


    Tor Erik, TV 2

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •