Har installert purevideo,men kan ikke se at det hjelper...

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    70
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Har installert purevideo,men kan ikke se at det hjelper...

    Har nettopp fått installert purevideo men hverken 1080i eller 720p blir noe annerledes?? Det nye kortet er 6600Gt ultra edition.
    Hadde fra før et fx5600 kort som ble byttet ut.

    Er det noen programmer som purevideo skal fungere med/jobber bedre med?

    Takker på forhånd for eventuelle svar :-)

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    70
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Etter å ha avinstallert tidligere drivere(K-lite codek pack) og installert purevideo på nytt ser det nå endelig ut til å fungere.

    Purevideo fungerer kun på DVD filmer og .TS filer :-)

    Men alt som hakket som verre fungerer nå utmerket :-)

    Purevideo ikonet kommer opp på taskbaren kun når codeksene er i bruk.Dvs kommer det ikke opp, så fungerer det ikke .

  3. #3
    Administrator Ak sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    13,124
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du har en 6600GT kort? Hvor mye kvalitetsforskjeller ser du?

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    264
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ikke meningen og stjele tråden din, men har litt problemer etter og ha måtte installere MCE på nytt.. etter installasjonen av mce installerte jeg også TT og purevideo på nytt, men får ikke opp purevideoikonet i taskbaren lenger. har prøvd og installert det et par ganger etterpå med samme resultat. det rare er at i config på TT står det at den bruker dekoderen både på lyd og bilde.. men det er samtidig helt tydelig at den ikke er i bruk på div andre avspillingsprogrammer som vlc.. er det mulig og avinstallere purevideo helt, eller må man bare installere over?

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    70
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg avinstallerte det først.Men vet ikke helt hvordan det er å avinstallere med MCE. Det funket iallefall ikke før alle andre codeks var avinstallert .Når jeg installerte samme codeksene valgte jeg bare bort de som blir brukt på DVD/HD filmer av Nvidias purevideo. Slik at ting ikke krasjet.

    Men du kan muligens prøve å installere theatertek og purevideo i en annen rekkefølge kanskje det hjelper?

    Til AK :-) :

    Ytelses messig så var det ikke SÅ vanvittig mye å hente hos meg iallefall .Det eneste som jeg personlig merket var 1080i filer som jeg slet med tidligere gikk mer eller mindre uten hakking :-) Men ellers så var det ikke så mye å hente på selve bildesiden.Gjenstår litt testing så vi får se om det endrer seg :-)

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •