ORansje "slør" ved dvd avspilling i Windowa Media Center Edition

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    155
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    ORansje "slør" ved dvd avspilling i Windowa Media Center Edition

    Hei.
    Har installert MCE og synes dette virker VELDIG bra.
    Men når jeg skal spille av en dvd legger det seg et oransje "slør" over bildet.
    Avspilling av lagrede videosnutter fungerer forøvrig som det skal.
    Har forøvrig et PowerColor Radeon 9800SE AIW Skjermkort.

    Utenfor MCE spilles det av uten det oransje "Sløret" både i Win dvd og i wmp10

    Noen som kan hjelpe???

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    155
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ingen som har en liten ide om hva som kan være årsaken????

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Problemet ditt henger nok sammen med at du benytter ATI 9800 og Nvidia sin DVD dekoder. Du må enten bytte dekoder programvaren eller skjermkort...

    Du kan prøve å laste ned en 30 dagers testversjon av f.eks. Intervideo WinDVD 7 og bytte over til denne dekoderen som standard i MCE (du må laste ned Windows XP Video Decoder Checkup Utility for å skifte dekoder).

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    155
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    EUREKA!!!!! Takk skal du ha.
    LAstet ned Win dvd 7 og satte den som default kodec. Da forsvant sløret.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •