Hakker!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5

Tråd: Hakker!

  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    32
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hakker!

    Jeg har sett at det hakker litt når jeg ser på tv via MCE.
    Er det flere som har det problemet?
    Hvis ikke, hva er løsningen for og få det bort?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    For at man skal kunne hjelpe deg trenger man og vite hvilket oppsett du har. CPU-ram-skjermkort og tv kort.

    Men vil muligens anta at det er kan være at maskinen din er en tanke "svak" sånn i utgangspungtet. Kan også være drivere som gjør det

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    32
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Lightbulb

    Sitat Opprinnelig postet av Bateman26
    For at man skal kunne hjelpe deg trenger man og vite hvilket oppsett du har. CPU-ram-skjermkort og tv kort.

    Men vil muligens anta at det er kan være at maskinen din er en tanke "svak" sånn i utgangspungtet. Kan også være drivere som gjør det
    Ja ikke sant :???:

    HTPC består av:
    asus A7N8X deluxe hovedkort
    AMD 3000 prossesor
    1 gb twinMOS 3200 ram
    Asus GeForce 6600 128MB DDR,
    Maxtor DiamondMax 10 250GB SATA 16MB 7200RPM
    Hauppauge! WinTV-PVR-500MCE,
    dette sitter i et Silverstone sst-lc10 kabinett

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    63
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har også vært borti litt hakking på tv opptak, og det første jeg gjorde var å stoppe alle services som kan påvirke performancen.

    Da ble det bedre, men fortsatt noe trøbbel innimellom.

    Har et oppsett som ikke i utgangspunktet burde skape noen problemer (A8N-SLI Premium, AMD 64 X2 3800+, Hauppauge PVR500MCE, ASUS EAX800 PCIEx Silencer, Samsung Spinpoint 7200 250GB)

    Bruker mpeg decoderen til Nvidia, men er noe usikker på om denne er optimal til mitt ATI kort.

    Har også byttet mellom ASUS og ATI (Catalyst 5.11) sine GFX drivere, uten at det har hatt noen effekt akkurat her.

    Ser også at TV titting drar 15-20% av CPU'en - er ikke dette litt i overkant?

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    175
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Norton antivirus

    TV hakket på alle kanaler. Derfor byttet jeg ut Norton med NOD og bilde ble stabilt.

    Men jeg sliter med at lyden kommer 1 sec før bilde. Noen forslag ?

    KAN

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •