Hva er galt!!!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    32
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hva er galt!!!

    Når jeg prøver og søke etter kanaler i MCE får jeg ikke inn noen ting (kun skurr/snø), men flyter jeg antene kabelen til tv er alle kanalene der.

    Jeg har hauppauge pvr 500 tv kort, alle drivere er instalert og det skal virke bra.

    Har noen vært borti dette før!!!

    Stima

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    32
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av stima
    Når jeg prøver og søke etter kanaler i MCE får jeg ikke inn noen ting (kun skurr/snø), men flyter jeg antene kabelen til tv er alle kanalene der.

    Jeg har hauppauge pvr 500 tv kort, alle drivere er instalert og det skal virke bra.

    Har noen vært borti dette før!!!

    Stima
    Plutselig fant den 19 unknown kanaler Men alle er kun skurr/snø

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    32
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av stima
    Plutselig fant den 19 unknown kanaler Men alle er kun skurr/snø
    Dette blir rarere og rarere når jeg søkte på nytt nå kom det 19 unknown kanaler med det var bilde på de.
    men hvorfor er de unknown???

  4. #4
    Guru Tiger sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    14,452
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dette går jo bedre og bedre...

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    32
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Tiger
    Dette går jo bedre og bedre...
    Man kan jo si det ja!
    Men hvorfor kommer ikke navna på kanalene opp?

  6. #6
    Intermediate -DJ_Ultimate- sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    809
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    For at det er hemmelighetsstemplet info nei da... si det..??

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    32
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av -DJ_Ultimate-
    For at det er hemmelighetsstemplet info nei da... si det..??
    Ja det kan virke sånn
    Men seriøst kan det ha noe med at jeg heller ikke får epg`n til og virke?
    når jeg legger inn post nr så får jeg en feil kode: code 14.

    Har noen vert borti dette, tror muligens at det ble sånn etter at jeg justerte klokken på pc(men er ikke sikker)

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •