ASUS 6600GT problem - artifacts forsvinner ikke

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2004
    Poster
    41
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    ASUS 6600GT problem - artifacts forsvinner ikke

    Fikk plutselig artifacts på mitt passivt kjølte Asus 6600GT gpu. Etter hva jeg forstår så forekommer dette dersom kortet blir for varmt men det skal vel forsvinne når kortet er avkjølt igjen? Selv om jeg har maskinen avslått lenge og kjører alle viftene i kabinettet på fult så forsvinner ikke feilene i grafikken. Noen her på forumet som har erfaring med dette og vet om det er mulig å gjøre noe med problemet?

  2. #2
    Intermediate DrErling sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    4,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Generelt så har alle slike artifakter jeg har sett stammet fra overklokket minne, for lite kjøling eller en kombinasjon av disse.

    har ikke vært borti at skjermkort er blitt permanent skadet, men det kan vel sikkert skje.

    Har du forresten prøvd å stille opp spenningen til AGP kortet i bios? Mulig problemene kan stamme fra ustabil strømforsyning/for liten strømforsyning?

    Sistnevnte er skudd i mørket fra min side.

    DrE

  3. #3
    Intermediate Mastiff sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    1,970
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det høres så avgjort ut som om du har ødelagt enten minne eller GPU. Passiv kjøling av nyere skjermkort er ikke noe jeg ville tatt sjansen på. Da er det bedre å kjøpe et med vifte og enten bytte til en stillere vifte eller vannkjøling.

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    1,066
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bare bytt det. garantisak så lenge ribba ikk synlig beviselig har vært av

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2004
    Poster
    41
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Får prøve å montere på den gamle vifta igjen om jeg finner den og se om garantien dekker skaden. Trodde ikke at kortet skulle ta skade så raskt, slo av maskinen straks symptomene meldte seg ... crap!

  6. #6
    Intermediate drkaos sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    511
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kjøpte et slik kort hos Netshop i februar og det tok kvelden på samme måte. Plutselig masse artefakter og tilslutt umulig å se hva som skjedde på skjermen. Sendte kortet inn igjen og fikk byttet på garantien.

    Mitt var dog "uåpnet" og helt orginalt.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •