Zoomplayer og DVD på harddisk

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 1 av 2 1 2 SisteSiste
Viser resultater 1 til 20 av 22
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    56
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Zoomplayer og DVD på harddisk

    Når man har en DVD liggende på harddisken som en VIDEO_TS katalog, gikk det med PowerDVD å velge katalogen slik at den spillt av alle vob filene i den som en vanlig dvd.

    Med zoomplayer får jeg bare åpnet en og en vob fil og spillt dem av.

    Noen som vet hvordan man spiller av hele dvd'en (på hd'en) uten at man trenger å starte hver vob fil?

  2. #2
    Active
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    498
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tror du må finne den riktige .ifo-filen, VIDEO_TS.IFO tror jeg og åpne den.

  3. #3
    Guru Tiger sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    14,452
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Funker fint hos meg. Tips:

    - Har du valgt "Files are grouped in folders" i ZP?
    - Har du lagt til IFO og VOB i extensions i ZP?

  4. #4
    Intermediate Mastiff sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    1,970
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    "Open directory". Det skal funke.

  5. #5
    Intermediate Magnera sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    927
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Mastiff
    "Open directory". Det skal funke.
    Dette jeg bruker også, fungerer som regel uten problemer. Noen ganger derimot liker ikke zoomplayer at jeg hopper frem, bare henger seg.

  6. #6
    Intermediate Mastiff sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    1,970
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Snålt. Aldri opplevd det. Bruker du nyeste beta?

  7. #7
    Intermediate Magnera sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    927
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kjører zplayer 4.03wmv pro..Og ffdshow- 20050312..

    Hele maskinen min har blitt litt mystisk etter jeg innstallerte media player 10.

  8. #8
    Intermediate Mastiff sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    1,970
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sorry, da kan jeg ikke hjelpe deg. Har du ikke en backup fra før du installerte WMP10? Den overtar stort sett alt av medieavspilling og prøver å ødelegge for andre medieavspillere (paranoid, jeg?).

  9. #9
    Newcomer PeGG sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    299
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    bruk dvd decrypter og lag et image av dvden på harddisken, så mounter du det i daemontools eller alcohol, så spill av på vanlig måte i zoomplayer (velg riktig (virtual)drive og da)

  10. #10
    Intermediate Mastiff sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    1,970
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det har den ulempen at da må man ta med alt. Jeg foretrekker å bruke DVDShrink og fjerne alt jeg ikke skal ha med. Det kan frigjøre en del plass å fjerne DTS-lydspor og ekstramateriale.

  11. #11
    Intermediate Magnera sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    927
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Mastiff
    Sorry, da kan jeg ikke hjelpe deg. Har du ikke en backup fra før du installerte WMP10? Den overtar stort sett alt av medieavspilling og prøver å ødelegge for andre medieavspillere (paranoid, jeg?).
    Testet å rulle tilbake, men det funket ihvertfall ikke. Måtte kjøre en xp reperasjon.

    Så da jeg innstallerte WMP10 hakket jeg vekk alle boksene som assosierer wmp10 med diverse mediafiler. Ting virker greit nå..(bank i bordet)

    Men et litt annet spørsmål, DVD shrink vil ikke virke hos meg lenger!?
    Henger seg når den kommer på 90%. Av og til så tidlig som når det sjekker disken første gang..Noen ideer??

  12. #12
    Newcomer SupremeX sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    39
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv å reinstaller det.

    Dere som har VIDEO_TS kataloger på maskinen, kan prøve å brenne en DVD-film i Nero som et image, bruke et program som Alcohol 120% til å mounte imaget, også spille av filmen som en vanlig DVD. Gjør ofte dette selv.

  13. #13
    Intermediate Magnera sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    927
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av SupremeX
    Prøv å reinstaller det.
    ....
    Er gjerne litt treig til tider, men dette har jeg faktisk forsøkt et par ganger. Uten suksess desverre.

  14. #14
    Active Ulven sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    359
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Magnera
    Sitat Opprinnelig postet av SupremeX
    Prøv å reinstaller det.
    ....
    Er gjerne litt treig til tider, men dette har jeg faktisk forsøkt et par ganger. Uten suksess desverre.
    For det første bruker du siste version av dvd schrink 3.2 ? lastes feks ned her : http://www.doom9.org/index.html?/mpg...ink31-main.htm

    Ser det er noen oppe i tråden som prater om MP10 det eneste den er brukende til er vel å rippe, ingenting annet spør du meg.

    Last heller ned MP Classic 3.2.1 den spiller ALT fra Dts til 2.0 kort sagt du trenger ingen annen spiller enn den :wink:

    Last ned MP Classic 3.2.1 her :

    http://prdownloads.sourceforge.net/g..._mirror=citkit (Hklikk save target as )

  15. #15
    Intermediate Magnera sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    927
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Var den versjonen jeg hadde ja...

    Nå har jeg ryddet i registeret og kjørt opprydding og defragmentert. Kanskje det virker nå..

    Skal teste MP straks ting slutter å fungere igjen..(noe som sikkert ikke blir lenge til )

  16. #16
    Intermediate Magnera sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    927
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nei virket ikke denne gangen heller, stopper på 97% helt konsekvent..snåle greier.

  17. #17
    Active Ulven sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    359
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Magnera
    Nei virket ikke denne gangen heller, stopper på 97% helt konsekvent..snåle greier.
    Hvilken version av Nero bruker du ? Brenner du på laveste hastighet ? Og kjører du back up eller full disk ?

  18. #18
    Intermediate Magnera sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    927
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Ulven
    Sitat Opprinnelig postet av Magnera
    Nei virket ikke denne gangen heller, stopper på 97% helt konsekvent..snåle greier.
    Hvilken version av Nero bruker du ? Brenner du på laveste hastighet ? Og kjører du back up eller full disk ?
    Har Nero 6.6.08 ultra edition. Har laptop med treig dvdbrenner, går ikke fortere enn 2,4X her.

    Det er dvdshrink som henger seg når jeg lager image, brenner dvdfilmer helt fint dersom jeg bruker clonedvd2 til å lage image.

  19. #19
    Active Ulven sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    359
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvorfor lager du image da ? MP 10 kan du bare fjerne vet det er mange som sliter med forskjellige ting etter at den er lastet ned,feks slike med piratversjoner av Xp :roll: Updates slutter å funke fordi MP10 legger igjen id og sammenligner med oprinnelig id , visst du da ikke har kjørt Wpa killer så sier det seg jo selv hva som skjer.

    Men allikevel så får en updates fra denne siden : http://www.microsoft.com/downloads/P...p;categoryId=7

  20. #20
    Intermediate Magnera sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    927
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nå henger jeg ikke med lenger?

    Bruker dvdshrink til å legge inn dvdplatene mine på pcen og brenner ut backup kopier. Har det noe med WMP 10 å gjøre?
    Og hvor kommer updates inn i bildet?

Side 1 av 2 1 2 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •