Kodi/XBMC spiller ikke av annet enn engelsk lyd

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Intermediate JosRuu sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2010
    Sted
    Østre Toten
    Poster
    1,283
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Kodi/XBMC spiller ikke av annet enn engelsk lyd

    Jeg har hatt HTPC`n oppe i stua i 14 dager pga tvn ikjelleren har vært på rep.
    Oppe her har jeg spilt av big hero6 med norsk lyd uten problemer. Pcn har da vært koblet rett i tvn.

    Koblet opp igjen i kjelleren i stad og da er pcn koblet igjennom receiver og til tv. Her vil ikke kodi spille av norsk lyd. Eller annen lyd for den saks skyld, kun engelsk audio. Det er kun på denne filmen det jeg har klart å finne ut. PCn var også utrolig treg etter å ha blitt flyttet ned dit men en systemgjennoppretting ser ut til å ha fikset det.

    Noen som har en ide om hva som kan gjøre at lyden er slik?

    Jeg får valgt norsk audio i menyen i filmen under avspilling men den forandrer seg ikke og går jeg ut fra menyen og inn igjen så står den tilbake på engelsk...
    Pioneer SC-LX86 - Midgard Oberon 6.1 x2, Midgard Oberon 4.1 - PS3 - HTPC - B&W DM 683 - B&W DM 685 - Dali Consept 6 - B&W HTM 61 - SVS pc12 sylindersub
    Stuelyd: B&W DM 601 S1 koblet til sone 2 på LX 86 med AirPlay

    http://avforum.no/myhometheater/JosRuu

  2. #2
    Intermediate TorTorden sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2012
    Poster
    4,175
    Takk & like
    Blogginnlegg
    3
    Nevnt
    9 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Merkelig. Første jeg er eventuelt sjekke hva som står i lyd innstillinger under kodi-system innstillinger.

    Kanskje DD eller dts lyd ikke bitstreames til receiver, men blir sendt til et annet lydkort.
    Bare gjetter men det er første stedet jeg hadde sjekket om ting var riktig.
    Sony vpl hw-50 - 92" Dreamscreen v3 tab | Samsung 51 6505 plasma tv
    Denon AVR-4520 CI
    Oppo 103D | PC i5-GeForce 960 |
    Dali Mentor 6 | Dali Mentor Vokal | Dali mentor LCR | Dali Concept 1 || 2x Xtz 99 w12.16
    Sonos, ps3, pc, harmony ultimate etc.

  3. #3
    Intermediate JosRuu sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2010
    Sted
    Østre Toten
    Poster
    1,283
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    De står riktig. De står iallefall slik de gjorde før og DTS HD lyd osv virker.
    Pioneer SC-LX86 - Midgard Oberon 6.1 x2, Midgard Oberon 4.1 - PS3 - HTPC - B&W DM 683 - B&W DM 685 - Dali Consept 6 - B&W HTM 61 - SVS pc12 sylindersub
    Stuelyd: B&W DM 601 S1 koblet til sone 2 på LX 86 med AirPlay

    http://avforum.no/myhometheater/JosRuu

Lignende tråder

  1. XBMC Android boks - kan ikke spille DVD iso / vob filer?
    By TBJ in forum Media- og streamingavspillere
    Svar: 14
    Siste melding: 12-14-2013, 18:13
  2. XBMC ser ikke filmene.
    By Eirik_a in forum Media- og streamingavspillere
    Svar: 14
    Siste melding: 08-21-2013, 14:08
  3. XBMC spiller plutselig ikke av alle filmene
    By GeirOve79 in forum Generell HTPC
    Svar: 7
    Siste melding: 12-27-2011, 08:32
  4. Cover program(ikke XBMC og Mediaportalen)???
    By zx300 in forum Generell HTPC
    Svar: 5
    Siste melding: 01-31-2010, 13:43
  5. Engelsk TV-apperat, ikke noe antenne signal?
    By AndersT2 in forum TV-apparater
    Svar: 5
    Siste melding: 05-25-2005, 15:04

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •