TheaterTec 1.5.26 problem

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 11 av 11
  1. #1
    Intermediate bwa sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    1,475
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    TheaterTec 1.5.26 problem

    Har kjøpt og installert TT 1.5, men det går ikke så bra

    Starter opp og intro-logo vises, men når menyen på DVD'en skal vises, blir alt sort. Ser ikke ut som det henger, får avsluttet normalt.

    Bruker powerstrip og et Matrox kort.


    Tips ?

  2. #2
    Intermediate bwa sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    1,475
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøvde en NTSC film og den funket.

    Har lagt inn HardCodeForPAL i registry.

  3. #3
    Administrator Gorm sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Sted
    Jessheim
    Poster
    14,042
    Takk & like
    Nevnt
    34 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fint at det funker Bjørn-Willy.
    Hvordan liker du brukergrensesnittet (puh, langt ord)?
    Mvh Gorm

    ISF / THX kalibratør
    projektor, TV, grading-monitorer, display

  4. #4
    Intermediate bwa sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    1,475
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Vel, jeg får ikke PAL filmer til å virke

    Så lang er det bare et tja for brukergrensesnittet, men jeg blir vel farget av at jeg har ikke får dte til å virke. Setter inn ulike filmer og du får opp startsnuttene, men når menyen skal vises blir det sort og jeg hører at lyden skurrer.

  5. #5
    Administrator Gorm sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Sted
    Jessheim
    Poster
    14,042
    Takk & like
    Nevnt
    34 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du lastet ned firmware oppgradering til DVD spilleren, slik at den spiller alle soner. Eventuelt kan du bruke Region Killer for å løse sone-problemet.

    The Firmware Page
    Mvh Gorm

    ISF / THX kalibratør
    projektor, TV, grading-monitorer, display

  6. #6
    Intermediate bwa sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    1,475
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mener du min Pioneer-dvd200i spiller eller TT software spilleren ?

    Jeg spiller jo alle platene fint på WinDVD og PowerDVD.

  7. #7
    Administrator Gorm sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Sted
    Jessheim
    Poster
    14,042
    Takk & like
    Nevnt
    34 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av bwa
    Mener du min Pioneer-dvd200i spiller eller TT software spilleren ?

    Jeg spiller jo alle platene fint på WinDVD og PowerDVD.
    Jeg mente hardeware spilleren, men da den tydeligvis spiller uten problem ellers er nok ikke dette problemet. Min TheaterTek spiller alt av filmer så dette var rart B-W. Du kan jo prøve å avinstallere, og legge den inn på nytt.
    Mvh Gorm

    ISF / THX kalibratør
    projektor, TV, grading-monitorer, display

  8. #8
    Intermediate bwa sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    1,475
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, reinstallasjon er jo en mulighet som jeg ikke har prøvd. Kan jo også rive ut matrox kortet og kjøre på Intel kortet for å se om det er et skjemdriverproblem.

  9. #9
    Intermediate bwa sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    1,475
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Reinstallert og prøv både Intel grafikk kort og matrox kortet.

    Virker ikke i det hele tatt.

    Nå er veien kort til at jeg ber om å få pengene tilbake....

  10. #10
    Administrator Gorm sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Sted
    Jessheim
    Poster
    14,042
    Takk & like
    Nevnt
    34 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av bwa
    Reinstallert og prøv både Intel grafikk kort og matrox kortet.

    Virker ikke i det hele tatt.

    Nå er veien kort til at jeg ber om å få pengene tilbake....
    Merkelig dette B-W. Kan ikke huske å ha lest om andre som har hatt tilsvarende problem heller.
    Mvh Gorm

    ISF / THX kalibratør
    projektor, TV, grading-monitorer, display

  11. #11
    Intermediate bwa sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    1,475
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hallo alle sammen. Nå er TT på plass og fungerer perfekt !

    Og HiFil din luring: Det var firmware som var problemet. Hadde jeg bare hørt på deg da du forslo dette !! Etter oppdatering til siste versjon er alt ok. Det var et CSS encryption problem i min firmware.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •