AsRock HT100 -NAD748 HDMI konflikt

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2010
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    AsRock HT100 -NAD748 HDMI konflikt

    Ny NAD T748 og forsøker å få HTPC Asrock HT100 via HDMI inn på TV (panasonic TH-37) men lykkes ikke.
    TV er selvsagt koblet til monitor utgangen på T748,alt via nye Argon HDMI til HDMI inngang på T748.RiksTv fra Grundig box og Panasonic 210 Blueray går greit over HDMI .
    Forela problemet til Hifi klubben og dette er konklusjonen deres:
    DA er det din PC som sandsynligvis har en HDMI 1.0 udgang. Denne generation HDMI kredse vil ikke acceptere "HDMI repeatere" - altså HDMI apparater mellem TV/monitor og PC. Det er ikke unormalt at PC'er og også TV-modtagebokse (til kabel eller satellit) mangler denne feature. Der er desværre ikke noget at gøre ved det hvis det er en gammelt HDMI kreds....
    men hallo,AsRock htpc er ett år gammel og slikt bør jo være bakoverkompatibelt.
    Om det er slik som de konkluderer,finnes det andre måter å koble HTPC inn på receiveren ?
    Vil være utrolig takknemlig for løsninger som funker !!

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    179
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er HDMI 1.4a på pc'n din, så det svaret fra HIFi-klubben er det dummeste jeg har hørt. De aner tydeligvis ikke hva de prater om.

    Nr 1: Oppgrader skjermkort-driver

    Nr 2: koble pc'n direkte til tv'n og sett lav oppløsning. Koble den så til recieveren og se om du får bilde. Isåfall er det bare å øke oppløsningen til bildet evt blir borte.

    Nr 3: Brenn ut Ubuntu på en cd og start fra denne. Får du da bilde? Isåfall er det driveren din som er problemet.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2010
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk for svar ! Skal prøve det du beskriver .
    Jeg vet faktisk ikke hvilke HDMI versjon som er i pc,det står det ingeting om i dokumentasjonen.Hifi-klubben antar jo at det er 1.0 ...... har spurt Multicom som leverte pc ,uten at det foreløbig er kommet annet svar enn at de ber om mer detaljer .

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    179
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvis du leiter opp informasjonen til hovedkortet så står det der

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •